folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bu Yıl Öss De Tercih Yapıp Kazananların 2010 Öss De Okul Puanı Düşecekmi ?

Bu Yıl Öss De Tercih Yapıp Kazananların 2010 Öss De Okul Puanı Düşecekmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

27 puan fln gelir herhalde:)

300 çekersen iyi denilebilecek bir üniversitenin orta halli mühendisliklerine girersin.

Ben bir sene bekledim bu sene gireceğim kazanırsam dersleri saydırıp aynı bölümden başka okulda devam edeceğim kaybı en aza indirmiş olacağım bu şekilde[teori] :D  

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

300 çekersen iyi denilebilecek bir üniversitenin orta halli mühendisliklerine girersin.

Ben bir sene bekledim bu sene gireceğim kazanırsam dersleri saydırıp aynı bölümden başka okulda devam edeceğim kaybı en aza indirmiş olacağım bu şekilde[teori] :D  

bu arada bu sene sistem değişti 80 mat 2 60 geo 2 sorusu çözerim dersen buyur gel :D 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

bana okuldan 56 gelmişti, nasıl etkisi azaldı :|

intihar ederim valla :P =))

bizim okul'un en düşük puanı şu an 60 en yükseği d 90 :)

okul 1.cisi 90 alcak
    sonuncu 60 alcak :))

okulumu seviyorum. 75 falan alırım :P

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

konuyu okumadım ama bende 2006 da girdim öss ye kazamanadım ama tercihte yapmadık askere gittim geldim şimdi 2010 da girsen okul puanımda bi deişiklik olurmuu sistem deişti felan diolar tam takip edemedim de bu arada okul puanımda 78 di die hatırlıyom

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

bu arada bu sene sistem değişti 80 mat 2 60 geo 2 sorusu çözerim dersen buyur gel :D 

:)

biliyorum hacım farkındayım

zaten pis sayısalcıyım üstesinden gelirim Allah'ın izniyle geo tarih hobim zaten:d 

şaka bir yana zaten fazla bir beklentim yok 73 puan okul veriyor 260ı geçmem yeterli olur seneye karambol olur 2005 deki sistem değiştiğinde olduğu gibi 

büyük oranda düşüş bekliyorum 

350lik yerler 335'e düşmüştü o sene 

artı

yeni bölümler ve üniler açıldı baya umutluyum bakalım dizimi kırıp çalışabilecekmiyim:)

reneye "össye girene kadar banlatabilirim belki kendimi:D"

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    tomannie bunu yazdı:
    düşer ama geçen senelerde düştügü gibi değil okul puanının etkisi azaltıldı.sana tavsiyem üniversitene git,okulunu dersleri gör belki seversin..sevmezsen össyi düşünürsün
    en doğru yorum budur. puan kırılması için şunu söyleyim katsayısıyla çarpıldığında en düşük 15, en yüksek 75 puan alınabiliniyor. diyelim sen normal şartlarda 60 puan alacaktın. Puanın kırıldığında bunun yarısını alacaksın. Yani 30 puan kırılmış olacak bu çok gibi görünse de öss puan aralığı 100-500 aralığında oalcağına göre ortalma 350 civarı bi puan alırsan önceki senelre nazaran daha az maduriyetin oalcaktır. Ancak yine de olumsuz bir etki yapar telafisi için denginde olan kişilerden daha iyi bir performans göstermen gerekecektir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

bana okuldan 56 gelmişti, nasıl etkisi azaldı :|

intihar ederim valla :P =))

aynen banada 56 geldi. hazırlanıyoz bakalım bidaha.

sen naptın biyerlere yerleşebildinmi hocam

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    zengo bunu yazdı:

konuyu okumadım ama bende 2006 da girdim öss ye kazamanadım ama tercihte yapmadık askere gittim geldim şimdi 2010 da girsen okul puanımda bi deişiklik olurmuu sistem deişti felan diolar tam takip edemedim de bu arada okul puanımda 78 di die hatırlıyom

okul puanında bir kırılmaz söz kousu olmaz. okul puanı olarak 78 dediğin puanı alan başka bir öğrenciyle aynı puanı alacaksın yine. Sadece puan aralıkları değişti. Ama senin kaybın olmaz.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    Tercih yapıp kazananların puanında %50 düşüş olacakmış.Ama genede şansımı denemek istiyorum.Çünkü yeni öss sisteminde çok soru yapan daima avantajlı diyolar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    ewt
Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 21