Bu Zamanda Sevgi Kavramı Nerde ?
-
Bi kızı seversiniz size meleğide oynar namusluyuda oynar iyiyide oynar.Oynamasını bi yana bıraktım sonuçta erkek olarak bizde oynarız bişeyleri elde etmek için ama hiç şunları düşündünüzmü ? Şuana kadar gördüklerim hiçkimseye güvenmemem gerektiğini gösterdi örneğin bir mekana gittim aklıma gelmeyecek kızları namuslu iyi dediğim kızları ne hallerde gördüm.En basitinden hepimiz sorarızya çoğu çıktığımıza daha çok sevdiğimiz kişiye ''hiç önceki yaşantında sevgililerin arasında cinsel bişi geçtimi aranda'' diye bazısıda derki sorulmaz öyle şey ama ben soruyorum çünkü sevdiğim kızın sadece bana ait olmasını isteyenlerdenim.Çünkü ben öylesine takılmıyorum sevdiğim için birinle geziyorum.En uyuz olduğum şeylerden biride kız arkadaşımı erkek arkadaşlarımla tanıştırmaktır.Çünkü birisi orospu çocukluğu yapıp kızı keser kendine ayartmaya çalışır.Çünkü arkadaş dediğimiz kişiler öyle bir jenerasyona geldiki artık kız kardeşlerimize bile sulanmaya yeltenen tiplerle doldu.Yada bi kızla çıkarsınız kendini çok iyi tanıtır.Sözde namuslu kızdır o bizim bildiğimiz kızlardan değildir ama öpüşürken titremez bile çünkü bunları yapmaya alışmıştır.Ama tipi öyle göstermez çünkü içleri şeytandır eski yaşantılarını doğru anlatmazlar.Ben bunları gördükten sonra kendime şu soruyu sordum ''ben milleti öpüyorum sarılıyorum ama bu kız ileride evlenicekte'' çünkü ben derin düşünüyorum.Derin düşündüğüm içinde hep kaybediyorum.Çünkü bende ileride evlenicem bende kullanılmış her türlü kaşarlığı yapmış kızla evlenmek istemiyorum.Çoğu kişide derki bi kızın ne olduğunu az çok anlarsın.Bana göre bu laf çok saçma çünkü bana göre kız evresi 3 türlü.İlkokulda tamamen toz pembe olan kızlar,Liseye geldiklerinde ilişkileri cinsel amaçlı olup öğrenme safhasında her türlü adamla çıkıp bişiyler öğrenme peşinde,üniversitede ise serserilerle çıkmayı bırakıp hayatını kurtarıcak iyi para kazanan iyi biriyle evlenmek sadece amaçları.En çok korktuğumda eski hayatını bilmediğim biriyle evlenmek çünkü ortamlar öyle bir bozulduki en beklemediğim kişilerden en büyük kaşarlıkları gördüm bu hayatta.
-
eşşeğin ... de
-
ekmek aslanın mideğsinde :) sevgide banka cüzdanımda :)
-
eskiden ben de senin gibi düşünüyodum lisede falan
ama artık ipin ucu kaçtı
ne güven kaldı ne sevgiye inanç kaldı
-
hayat ne garip , vapurlar falan..
-
lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş
aşk şarabından kimbilir en son hani şanslı içmiş?
-
Hocam aslında büyük sorun şu ki bir kızla arkadaş olduğun zaman çok iyi birisi diyebiliyorsun.Fakat sevgilin olunca hepsi şeytan oluyor.Bilmiyorum kaç yaşındasın ama insanlara insan olarak yaklaşmaya başladığın zaman aslında bizden farklı olmadıklarını göreceksin.
Bir erkeğe soruyorsun ilişkiler hakkında ki yorumunu diyor ki : Beni seven benim de sevdiğim bir arkadaşım olsun onla hep sürsün. Aynısını kızlara sorarsan onlarda aynısını söylüyor ya da benzerini.Sorun nerde o zaman?
Annen kardeşin sana bu kadar masum gelirken başka birisine şeytan gelebiliyor ne tuhaf değil mi?
-
Hacı sen iyice melankoliye bağlamışsın ya :|
Sevgi vardır aşk vardır. Ama iyice araman gerekiyor maalesef.
Yazmışsın oçluğu yapar kızı ayartmaya çalışır :D Aslında öyle olmayabilir. Başımdan geçen bir olayı anlatayım;
"Mesela ben bizim sınıftan bir kaç arkadaşla iyi bir yerde oturduk demlendik yedik falan. Çocuk o biçim, kızı anlattı işte çıkacağım filan dedi. Adını saydı bölümünü söylede falan. Onların bölümünde de amcam ve yengem doçent :D Neyse iyi hoş sohbet sürüyor. Öğrenci adamız alman usulü hesabı ödüyeceğiz filan.
Bu çocuk gıcık değil mi lan dedi ben gidiyorum hesabı siz ödeyin :D İyi baba dedim haklısın gıcık bendensin dedim gönderdim.
Ertesi gün gittim o kızla direk tanıştım. Gerçekten kötü niyetim yok. Zaten soyadımı öğrenir öğrenmez kız amcamı yengemi sordu. Anlattım mevzuyu kızla bayağı bir samimi olduk ilerki günlerde. Ama arkadaşlıktan ötesini aklımdan bile geçirmiyorum. Zaten sevgilim var.
Bu arkadaşta kafede kızla otururken yakaladı. Bana bi dünya küfür attı. Telefon feys filan herşeyini sildi :D
Çocuğa mevzuyu anlattım şimdi yine o çocukla can ciğeriz. "
Hayatta herşey göründüğü gibi değildir anlatmak istediğim. Biraz da birşeyleri s.klememek lazım. Kendinle barışık ol önce. Mesela derslerde başarılı olmaya bak. Bu çok büyük bir artı.
Sonra kendine güven. Yakışıklıyım de. Karizmayım de. Sosyal olmaya bak. Sağlam arkadaşı bulman biraz zaman alacak ama bulacaksın. Sen herşeyden zevk almaya bak. Dediğim gibi olayı s.kleme. Zaten böyle adamlara arkadaşlar yanaşır. Hatta öyle arkadaşlar olur ki arabasını sana emanet eder. Geç arabayı adam canını verir yahu. Benim böyle onlarca arkadaşım var.
-
bu çocuğun derdi büyük harbiden ama doğru şeyler düşünüyor yolundan şaşma sen
-
iki bacak arası.
-
Bi kızın ne yaşayayıp ne yaşamadığını az çok tahmin edersiniz evet.Çünkü ilk defa sende bişiler tadıcak olan kız acelemilik çeker ve bu acemiliği sana da sezdirir emin ol.Dediğin gibi en basitinden öpmeye kalktığında eğer titremeye başladıysa az çok kendini belli eder zaten.Günümüz de kız arkadaş kavramı artık cinsellik üzerine kurulmakta zaten.Tüm erkeklerin hayal ucunun noktasında ki şey bellidir.Çünkü kafamız ondan başka şeye pek fazla çalışmaz daha doğrusu kafa yormayız =) Şu konuya bile cevap yazmamız bunun en belirgin olgusudur. Şu devirde her erkeğin isteyeceği şey nedir? Çok fazla kızla birlikte olup ama yarın öbürgün ciddi düşündüğün bi kıza rastladığında onun el değmemiş olmamasıdır.Buda ne kadar eşit bi düşüncedir o taktiri size bırakıyorum.Çoğu kızda zaten sadece kandırır hiç kimse elini sürmedi,daha öpüşmedim bile diyen tiplerle doludur dünya.Halbu ki en açık giyineninden en kapalısına kadar her tipte bişiler yaşamış olanlar vardır.Yaşamıştır derken herkez yaşamıştır anlamında kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın.Bunu anlayabilmek senin elinde.Yani bu kız kapalıdır namusludur mantığı da kesinlikle yanlış emin olun şahidim.Hiç öpüşmedim deyipte deli gibi sakso-fon çekebilen yetenekli kızlarımız da var.Dediklerim yanlış anlaşılmasın bunları marifet olarak değil hayatın bi gerçeği olarak konuyla alakalı olarak anlatıyorum..Kapalılık insanın kafasında değil kalbinde olmalı öncelikle.Sevgi kavgamına gelince sadece evlilikte sevgi&saygı çerçevesinde olur bence.Sevgili muhabbetinde sadece aşk vardır.Onuda sadece külleri kalana kadar tadarsın.Sonrası hüsran olucaktır.