Bubble Tanks 3 (Flash Oyun)
-
1 ini 2 sini oynamıştım bak merak ettim bunu
-
oyun bozuldu bea mor oldum sonra o baloncuktan fırlattılar morluk geçmedi :D diğer balondan da cıktım uzay boşlugunda kayboldum :|
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
oyun bozuldu bea mor oldum sonra o baloncuktan fırlattılar morluk geçmedi :D diğer balondan da cıktım uzay boşlugunda kayboldum :|
-----------------------------Hocam bunu okuyunca, imzanda ki cümleyi sana söyleyesim geldi. :D
-
pSkpt bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
her girdiğimizde baştanmı başlıyoruz :|
-----------------------------Hocam sol üstte "Playing as Guest"'e tıkla. Giriş yeri falan var bi bak istersen.
hocam zaten giriş yapıp oynamıştım yine giriş yapıp oynamaya kalkıyorum ama 0 dan :|
-
Cosmic bunu yazdı:
pSkpt bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
her girdiğimizde baştanmı başlıyoruz :|
-----------------------------Hocam sol üstte "Playing as Guest"'e tıkla. Giriş yeri falan var bi bak istersen.
hocam zaten giriş yapıp oynamıştım yine giriş yapıp oynamaya kalkıyorum ama 0 dan :|
-----------------------------Hocam altta bi deaktif yazı var bende anlamadım olayı :|

-
güzel bir oyun gerçekten bağımlılık yaratıyor şu kaydetme olayı olması da daha iyi olurdu :|
-
hypnot1c bunu yazdı:
güzel bir oyun gerçekten bağımlılık yaratıyor şu kaydetme olayı olması da daha iyi olurdu :|
-----------------------------Araştırdım ama bende bulamadım bi türlü. =|
-
güzelmiş :)