folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bucada Kiralık Ev

Bucada Kiralık Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    saygılar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

başkan ben geçen yıl HannibALgan ile izmire gittim eski mahallesine gittik beraber bucada evka1 diye bir muhitti her yere araç bulabiliyosun kampüse yakın ve evlerin kiraları da baya uygun gelmişti bana soracak olursan oralara bak derim boş evde çok kiralamak isteyende

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Sokarfeys bunu yazdı:
    -----------------------------

başkan ben geçen yıl HannibALgan ile izmire gittim eski mahallesine gittik beraber bucada evka1 diye bir muhitti her yere araç bulabiliyosun kampüse yakın ve evlerin kiraları da baya uygun gelmişti bana soracak olursan oralara bak derim boş evde çok kiralamak isteyende

fena yer değilidr 350 tl cıvarında kıralar evın yapılı olma durumuna gore degısmekte dubleks seceneklerı var evka1 ,izkent ve egekent nmahallerlerı var sımdı bırde toki evleri var egıtım fakultesıne bıraz uzak gercı araban varsa problem olmaz.

Yedigöller adında bır yer var 3 4 km uzunlugunda belkı dahada uzundur heryer çim

http://www.google.com.tr/search?q=buca%20yedig%C3%B6ller&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1366&bih=643

resimleri burası yerleşim yerinin içerisinde

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

okesimlerde ev 350 bulman zor 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

uz-i bunu yazdı:

buca cevik bir arka tarafında kiralık ev var baya bende ortarafta otuyorum

usta eğitime yürüyerek olsun da çevik1 falan iyi oralarda iyi ev bulamadım :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Sokarfeys bunu yazdı:

aga oralar uzak düşüyo vesait olmadan okula gidip gelmem lazım. tek başıma olmasam çok güzel evler var 400 450ye ama o kadar veremicem. bi kişi daha olsaydı okula çok yakın 2+1ler var 400 450ye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Sen nerde oturuoyon ki .. Çıktığın evi bulmayalım bir de :))

usta ben forbesin sonunda oturuyorum. luciano kafe var bilen bilir ordan menderes cd doğru yürü sağdan 2, sokak.evin yeri onnumero 1+1 tam bana göre her nevinumara otobüs minibüs evin önünden geçer. benim için problem olan ve çıkmamı gerektiren şey eve böcekler dadandı bi ara baya bi iğrendim ilaçladım 5 6 kere 10 15 gün girmedim eve. şimdi yoklar ama soğudum evden. bide güneş almıyo ev.bu sene kpss için paso ders çalışmam lazım güneş gören bi ev lazım.mümkünse zemin olmayan. çünkü zeminde illaki böcü börtü pislik oluyo :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Up. son 24 saat kaldı müridler :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Son Up... :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Problem çözülmüştür konu silinebilir. Merak edenlere Çevik1 de 1+1 giriş katı full eşyalı 350.

Toplam Hit: 2894 Toplam Mesaj: 23