folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Buda Cumhurbaşkanı Kıyağı..Sürpriz İsme "Özel" Atama

Buda Cumhurbaşkanı Kıyağı..Sürpriz İsme "Özel" Atama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) "uzman" olarak atadı.

Mustafa Güzel ANKA'ya yaptığı açıklamada, “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK'da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu

39 yaşında ilk kez devlet memuru oldu.

39 yaşındaki bir kişi Torpille Memur oluyor.. Diyecek bişi bulamıyorum..

Not: Askerden geleli 2 ay oldu hala işsizim..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi  memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    sayısaldan hukuku nasıl okuyuon hoca?

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    alan dışı seçecem. ea2 çözecem..

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) "uzman" olarak atadı.

Mustafa Güzel ANKA'ya yaptığı açıklamada, “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK'da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu

39 yaşında ilk kez devlet memuru oldu.

39 yaşındaki bir kişi Torpille Memur oluyor.. Diyecek bişi bulamıyorum..

Not: Askerden geleli 2 ay oldu hala işsizim..

gayet normal ne bekliyodun ki ? 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Türkiyenin heryerinde torpil var neden şaşırıyorsunuz ? ben torpil bulayımbende kullanırım adamen güzelini yapmış :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyberfalcon
    cyberfalcon's avatar
    Erkek

memurlukta yaş sınırı kalktı diye biliyorum. Son KPSS klavuzunda yaşla ilgili bir şart gördüğümü hatırlamıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Türkiye'nin şaşırtıcı (eskiden) gerçekleri... Gayet normal bir durummuş gibi karşılamak lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya sülüman demirel torununa banka boşalttırıyo siz bu adama takılıonuz yapmayın reklam kokuyor activiteleriniz

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

bız bu ulkede kendısınden kat kat yuksek oy almıs ınsanlar dururken son sıralardan rektor olanları da gorduk...o zaman kımsenın sesı cıkmamıstı sayın cumhurbaskanımız ahmet necdet sezer atadı dıye...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi  memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...
    hope_siz+1; (katılmamak elde değil) herkese tavsiyemdir okuyun!

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
Toplam Hit: 4241 Toplam Mesaj: 23