Buda Cumhurbaşkanı Kıyağı..Sürpriz İsme "Özel" Atama
-
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) "uzman" olarak atadı.
Mustafa Güzel ANKA'ya yaptığı açıklamada, “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK'da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu
39 yaşında ilk kez devlet memuru oldu.
39 yaşındaki bir kişi Torpille Memur oluyor.. Diyecek bişi bulamıyorum..
Not: Askerden geleli 2 ay oldu hala işsizim..
-
21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...
-
sayısaldan hukuku nasıl okuyuon hoca?
-
alan dışı seçecem. ea2 çözecem..
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) "uzman" olarak atadı.
Mustafa Güzel ANKA'ya yaptığı açıklamada, “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK'da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu
39 yaşında ilk kez devlet memuru oldu.
39 yaşındaki bir kişi Torpille Memur oluyor.. Diyecek bişi bulamıyorum..
Not: Askerden geleli 2 ay oldu hala işsizim..
-----------------------------gayet normal ne bekliyodun ki ?
-
Türkiyenin heryerinde torpil var neden şaşırıyorsunuz ? ben torpil bulayımbende kullanırım adamen güzelini yapmış :D
-
memurlukta yaş sınırı kalktı diye biliyorum. Son KPSS klavuzunda yaşla ilgili bir şart gördüğümü hatırlamıyorum.
-
Türkiye'nin şaşırtıcı (eskiden) gerçekleri... Gayet normal bir durummuş gibi karşılamak lazım.
-
ya sülüman demirel torununa banka boşalttırıyo siz bu adama takılıonuz yapmayın reklam kokuyor activiteleriniz
-
bız bu ulkede kendısınden kat kat yuksek oy almıs ınsanlar dururken son sıralardan rektor olanları da gorduk...o zaman kımsenın sesı cıkmamıstı sayın cumhurbaskanımız ahmet necdet sezer atadı dıye...
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------
21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...
-----------------------------
hope_siz+1; (katılmamak elde değil) herkese tavsiyemdir okuyun!