Buds/Pods Tipi Bluetooth Kulaklık Kullanıcı Yorumları Ve Tavsiyeleriniz.
-
Soundpeads air 3 kullanıyorum.
Müzik kalitesi tatmin ediyor fakat hiçbir kulaklıkta konuşma kalitesi iyi gelmiyor. Bir tek apple airpods 1. nesilden memnun kalmıştım mikrofon olarak. -
Konuşma konusunda iyi bir ürün arıyorum. Etrafta ki dış sesleri karşıya iletmesin yalıtsin, benim sesimi net iletsin. Müzik önemli değil telefon konuşması için kullanmak için fiyat/performans ürünü önerisi olan varmı?
-
Honor x3 lite geldi,kullandim memnun kaldim. Karsidan sesin duyulmuyor boguk geliyor diyen olmadi,hatta gayet net geliyor diye bir kac kere cevaplarda aldim.
Muzik,bass vs bilmem anlamam ama konusma icin oneririm alacaklara.
-
improper bunu yazdı
Konuşma konusunda iyi bir ürün arıyorum. Etrafta ki dış sesleri karşıya iletmesin yalıtsin, benim sesimi net iletsin. Müzik önemli değil telefon konuşması için kullanmak için fiyat/performans ürünü önerisi olan varmı?
Edifier TWS200 Plus aldım, elektrik süpürgesi açık olsa yanınızda yinede karşıya sesiniz net gidiyor, ve büyük ölçüde kesiyor etraftaki gürültüyü karşı tarafa iletmiyor. Müzik dinleme konusunda idare eder ancak.
-
Samsung Galaxy Buds Plus - Mavi renk olanı. Çok şık ve ses kalitesi olarak çok iyi bir kulaklık. Konuşma ve ses olarak %95 seni mutlu edebilir. Bunun üzerinde bir kulaklığa ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Sporda bile kullanıyorum. Takla atsan da , kulağına şamar yesende kulağından düşmez. Malzeme kalitesi olarak da %95 civarlarında.