Buff Ekran Koruyucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

la her gün takıyoryz bufflar beş para etmez.

tampared glass lar var cam yani ,  hem darbeye dayanıklı hemde hissiyatı en iyisi. tr piyasasında 50 tl, toptancılarda ne kadar bilmiyorum.

takacaksan tampared glass takacaksın.

main-premium-tempered-glass-mo.jpg%20%28487×307%29

Hocam bayi kodunuzu yazarmisiniz lutfen yada nerden aliyinuz bufflari 2 dolara aldiginiz cin mali buff olmasin buff bukadar populer ve marka olmasa heryerde sahtesi olmaz bilgine

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@scarletbeard  hocam 

bugun bozuk çıkan bir buff un barkodunu vereyim şuan mailimde vardi , yarın izinliyim ertesi gün resmini atarım.

lg g2 buff 8607383641664

niye buff tavsiye etmiyorum ve takmıyorum ?

1. buff plastiktir , ucuz jelatinler gibi hissatı kötüdür.

2. buff fiyatı 40 tl yani normal jelatine göre çok büyük fiyat farkı vardır 

3. buff ekranı bulanıklaştırır yani cam gibi tam şeffaf değildir , kısaca cam gibi değildir net degildir hafif koyulaştırır.

pozitif yanlar ,

buff darbe emici özelliğe sahiptir ( tamperli cam da bu özelliğe sahiptir ) 

dayanıklıdır ( cam da dayanıklıdır ) 

peki cam niye daha iyidir ? 

görüntü nettir , telefonun kendi LCD ekranı gibi 

hissiyat çok iyidir , telefonun kendi camı gibi.

PanxeR tarafından 28/Tem/14 04:18 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

@scarletbeard  hocam 

bugun bozuk çıkan bir buff un barkodunu vereyim şuan mailimde vardi , yarın izinliyim ertesi gün resmini atarım.

lg g2 buff 8607383641664

niye buff tavsiye etmiyorum ve takmıyorum ?

1. buff plastiktir , ucuz jelatinler gibi hissatı kötüdür.

2. buff fiyatı 40 tl yani normal jelatine göre çok büyük fiyat farkı vardır 

3. buff ekranı bulanıklaştırır yani cam gibi tam şeffaf değildir , kısaca cam gibi değildir net degildir hafif koyulaştırır.

pozitif yanlar ,

buff darbe emici özelliğe sahiptir ( tamperli cam da bu özelliğe sahiptir ) 

dayanıklıdır ( cam da dayanıklıdır ) 

peki cam niye daha iyidir ? 

görüntü nettir , telefonun kendi LCD ekranı gibi 

hissiyat çok iyidir , telefonun kendi camı gibi.

Hocam discovery icin tamperli cam alabilecegim bi site var mi bi kac tane buldum da guvenilir gelmedi pek

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Buff jelatinlerde duyduğuma göre jelatinde gözle görünmez delikler olduğu için jelatin çekerken altta hava kabarcıkları kalsa bile zamanla yok oluyormuş.Doğru mudur ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Buff jelatinlerde duyduğuma göre jelatinde gözle görünmez delikler olduğu için jelatin çekerken altta hava kabarcıkları kalsa bile zamanla yok oluyormuş.Doğru mudur ?

yok alakası yok.

sadece darbeyi emen plastikten üretiliyor.

sakız şeklinde üretilen bir maddeyi camın üstüne koyup balyozla vurduğundada cam kırılmıyor onun gibi düşün.

darbe emen kompozit başlıklarda mevcut. mermi içine giriyor öylece kalıyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yani bu video gerçek mi :

http://www.youtube.com/watch?v=BghxbzIXCOM

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3214 Toplam Mesaj: 27