Buger King Nerelere Şikayet Edebilirim
-
www.sikayetvar.com burayada çak bi şikayet hocam..
-
"Merhaba arkadaşlar yediğim hamburgerin içinde kıl çıktı orada baya olay çıkardım iadesini yaptım burger king ge de şikayet ettim"
hocam daha neyin peşindesin :) sana zorluk çıkarmamışlar anlattığına göre, insan faktörü olan heryerde böyle şeyler normaldir eğer iade vs. gibi konularda sorun çıkartmıyorlarsa. ki sorun çıkarmamışlar da galiba.
-
ne çıkıcaktı cumhuriyet altını mı :)))))
-
Dava aç hocam tazminat iste
daha sonra valilikteki tüketici hakları konseyine git
polis çağır üstüne ukalalık ve hakaret şikayeti yap
ondan sonra uğur dündara çık
diğer günde seda sayana çık hakkını ara
Daha ne istiyosun anlamadım ki :|
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
ya damak tadiniza inanamiyorum. oraya harcayacak paraniz varken nasil doner kebap lahmacun uclemesinden vazgecip de onlari yiyorsunuz :))))
Ahhh ahhh karadeniz pidesi. lan gurbet koyuyor adama.
-----------------------------kurban olim :D ayranı da unutma.Lahmacunun içine soğan koyup soğana limon sıkmak varmı böyle bi zevk insan yazarken tok bile olsa yemek istiyo ama hamburger öyle mi be hocam iğrenç yav nası yiyiyolar onu
-
valla yaklaşık 2.5 hafta önce burger king'de bir arkadaşımla yediğimiz yemek sırasında kolalarımızın tadının çok garip oldugunu fark etmemize rağmen bişey olmaz diyip içtik. Aradan kısa bir süre geçmeden 2mizde yürüyemiycek derecede sancılı bir karın agrısı ve miğde bulantsına tutulduk. Acilen hastaneye götürdüler. Zehirlenmişiz. Daha sonra sebep olarak o fıçı gibi şeylerin üst tarafında biriken gazın kolaya karışması oldugunu söylediler. Sürekli arayıp soruyorlar. =)
-
Trance bunu yazdı:
valla yaklaşık 2.5 hafta önce burger king'de bir arkadaşımla yediğimiz yemek sırasında kolalarımızın tadının çok garip oldugunu fark etmemize rağmen bişey olmaz diyip içtik. Aradan kısa bir süre geçmeden 2mizde yürüyemiycek derecede sancılı bir karın agrısı ve miğde bulantsına tutulduk. Acilen hastaneye götürdüler. Zehirlenmişiz. Daha sonra sebep olarak o fıçı gibi şeylerin üst tarafında biriken gazın kolaya karışması oldugunu söylediler. Sürekli arayıp soruyorlar. =)
-----------------------------geçmiş olsun, burger king mi arayıp soruyor? eğer öyleyse tazmina neyim açmayın diyedir :)))
-
sanırım o yüzden. uğraşamam zaten =)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar yediğim hamburgerin içinde kıl çıktı orada baya olay çıkardım iadesini yaptım burger king ge de şikayet ettim personelin tutumunu ve bu olayı bunun dışında nerelerle irtibata geçmem gerek arkadaşlar geldimi başınıza böyle bir hadise,
-----------------------------selam dh li :)
-
hojucuk bunu yazdı:
dna testi ile kilin kime ve hangi bolgesine ait oldugunu arastirta bilirsin .
evde anan eldiven , bone takip mi pisiyor yemeklerini , arasira olabilir boyle durumlar kildan tuyden isler icin degmez ugrastina .
-----------------------------ben mi hayvanım diye düşünüyom bazen arkadaslarla lokantaya gittik kurufasulyede kıvırcık bi sac buldum tabağımda çatalla aldım sonra o bölgeyi kaşıkla aldım çatal kaşığı yenilettirdim yemeye devam ettim... sonra bi baktım millet yemeği bırakmış beni izliyor lan ne var yesenize dedim olum nası mide var sende dediler...
Evdede abimin sacı çok dökülür dökülüyor alıyorum atıyorum devam ediyorum...
Sanırım bağcı olarak yetişmemden kaynaklanıyor.. yemeğe böcek dahi düşse o bölgeyi kaşıkla aldıktan sonra kaşığı temizleyip devam ederim :))