Bugün 17 Agustos 7 Sene Önce...
-
Çok acı ama gerçek Allah sabır versin ölenlerede Allah rahmet eylesin
-
Depremde ölenlere allah rahmet eylesin o günü unutmayalım belik bugün hayatta olamıyacaktık...:(
-
Ölenlere Allah rahmet eylesin de keşke geride kalanlarda bundan biraz ders çıkarabilseler...
-
aLLaH bi daha yaşatmasın öLe bi gece hiçbirimize ya...
aLLAh öLenlere rahmet eyLeSin..
aradan 7 sene geçti o gece o yataktaki uykumdan uyanırken korktuğum kadar hiç bişeden korkmadım valla daha...
evdende çıkamadık bide he..
(sen salak kafam kapıyı kitle anahtarıda dolabın içine at...elektrk yOk göz gözü görmüo tüm aile panik içinde anahtar nerde.? aklıma zçayım dolabın iiçinde bi yerde..)
o gecenin etksini uzun sürede attım yaklaşık 6 yıLdırda deprem korkum ve uykusuzluğum hiç yalnız bırakmadı beni saĞoLsun beni...
ama o depremde 32bin kişi feLan öLmedi..bir şehir yoK oLdu resmen ne 32 bini..
deniz kaç ev yuttu bzm ev denize sıfır oLdu ne 32 bini...
aLLah bu malzemeden çalan mütahitlerinde , gerçekleri saklayanlarında, önlem almayanlarında beLasını versin..
gölcük değirmendere ....
(ama hakkını verip bina yapanlarda vardı..gölcük değirmendere(tam depremin merkez üssü yani) 'de oturan varsa bilir bi site vardı 4 binadan oluşuodu aşiyan 'dı sanırım ya da bzm oturduğmz aşiyan'dı o başkaydı hatırlamıorum 10 yaşındaydm amk..nese depremden sonra incelendi tek tek 3 binada tek hasar bile yok bi tanesinin sadece çatısı çatlamıştı).. zaten siteyide mimarlar birleşip yaptırmıştı o yüzden sağlamdı.. :D
Allah rahmet eylesin -
Korkudan yatanıyacam ak. Nasıl sallanmıştık ama o gün yawww...
-
allah rahmet eylesin
insallah tekrar buna benzer bi felaket yasamayiz ...
Toplam Hit: 3906 Toplam Mesaj: 27