folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugün 23 Nisan.. Bu Konuya Herkes 1 Yorum Yazsın. Bu Vatan Piyangodan Kazanılmadı Gençler!

Bugün 23 Nisan.. Bu Konuya Herkes 1 Yorum Yazsın. Bu Vatan Piyangodan Kazanılmadı Gençler!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Dünyanın neresinde bir önder bütün dünya çocuklarına bir gün armağan etmiştirki ve bütün dünya bunu kabul etmiştir. hangisi söyleyin bütün gelmiş geçmiş önderleri sayın kim böyle bir şey yapabilmiş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar niye ölye diyorsunuz başımızdaki Tayyipte 24yada 25Nisanda ne zaman Cumhurbaşkanı açıklancak belli deyil verdikleri tarih bile belli değil herneyse işte Türkiye şeriatçiler bayramını ilan edicek ya her sene beraber kutlucaz 23Nisan çocuk bayramı 24 Nisan şeriat bayramı... Atamız ve Tayyip ne kadar bağdaşıyor.Hatta tayyipİN biraz daha üstün yanlarıda var rakı içmiyor hemde fethullahçı.. :)) :(((

Mustafa Kemal ATATÜRK.. Sana neden layık olamıyoruz,o kadar mahçubum ki..

Nur içinde yat!

CİDDEN KENDİMDEN UTANIYORUM BU ÜLKEYE BU KADAR HİZMET VERMİŞ YÜCE BİR İNSANIN EMANETLERİNE BU KADAR MI ZARAR VERİLİR,BU KADAR MI HERŞEY YOK EDİLİR

2.Cİ DÜNYA SAVAŞINA GİRMİŞ ÜSTELİK MAĞLUP OLMUŞ  ÜLKELER BİLE ŞUAN BİZDEN KAT KAT ÜSTÜN..

BİZ HALA KÜRT,TÜRK DİNLİ,DİNSİZ BAŞÖRTÜ GELSİN,GİTSİN KAVGALARINA DEVAM EDELİM ABD KÖPEĞİ OLALIM DAHA NİCESİ ve CUMHURİYET BAYRAMINI BİZ HAKETMİYORUZ CİDDEN HAKETMİYORUZ... ATALARIMIZIN KANIYLA CANIYLA KAZANDIĞI BU VATANI BİR BİR SATAN ADAM ŞUAN BİZİM BAŞIMIZDA VE CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN ÜLKEMİZİN BAŞBAKANI OLARAK MECLİSTE..

Birde bugun meclise çıkarılan çocuğa Tayyipin konuşmalarını ezberletip konuşturulması işin tadının kaçmasına neden olmuş ne yazık ki...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Ah ah ah Atam ah keşke geri gelsende şu milleti kovsan. Ey altın saçlı boncuk gözlü Mustafa Kemal Paşa yardım et bizlere.

Sevgili kardeşlerim. çok boş konuşuyoruz biz birşey yapmadıkça daha çok konuşuruz bence. Olduğumuz yerde oturuyoruz Atatürk oturupta Atatürk beklememiş. Elinde avucunda ne varsa savaşmış. Bence arkadaşlar birşeyler yapmamız lazım. Yoksa yakında Göklerde Sallanan Bir Al Sancağımız OLMAYACAK. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    kutlu olsun hocalar. Allah ülkemizin basına kaza bela vermeye..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

İlk önce bunu diyelim herkesin 23 nissan ı kutlu ve mutlu olsun!

Bir çok arkadaş keşke doğruyu yapabilsek,keşke izinde olabilsek,keşke layık olsak bu millete gibi yorumlarda bulunmuş. Ama arkadaşlar sanki dünya yok olmuşta her şey bitmiş keşke yapabilseydik diyorsunuz. Şimdiden başlayın unutmayın hiç bir şey için geç değildir!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Her 23 Nisan'da şu sebeple ağlarım :

*Dünyada çocuklara en çok değer veren bir liderin zamanında neden çocuk olarak dünyaya gelmedim de onu göremedim ??

Atatürk,sözlerle anlatılamayan bir şahsiyet-o caddelerde kuş pislikleri altında kalan heykel değil...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkemir
    Berkemir's avatar
    Erkek
    Nur İçinde Yat ATam ßıze ßıraktıgın ßu Vatanı En iyi $ekılde SAvunucaz $eref Sözü...!

"TahRißat"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    layık olamıyoruz cunku 'biz'den cok 'ben' derdindeyiz herseyin hazırını kulanıyoruz uretmek yerine tuketmek hatta somurmek alıskanlık haline gelmiş ya magazin kulturuyle yetişen bi insanlık yıgını var gerceklerden habersiz.. yada saptırılmıs dusuncelerle beyni yıkanmıs ne yaptıgını pekte iyi bilmeyen birileri istiyor diye saprofit olarak yasayanlar..hani yok mu ne yaptıgının farkında olan varsada azınlıktan fazla degil cozum sagda solda aramamak lazım aslında burada bi kendini silkeleyip uyanmakta dusunerek akıl yoluyla birşeyleri halledebilmekte hayatı yasarken kolayına kacmamakta bulmaya calısmalı soruların cevabını..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Mustafa Kemal ATATÜRK.. Sana neden layık olamıyoruz,o kadar mahçubum ki..

Nur içinde yat!

-----------------------------
    aynen katılıyorum hojam ):

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 7697 Toplam Mesaj: 80