folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bugün Benim Doğum Günüm:)

Bugün Benim Doğum Günüm:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hayatımda doru düzgün doğum günü kutlamadım hacılar boş geçti hep pc başındayım telefona msj geldi vala bilmiyorum msnden kıza doğum tarihini 5 ay önce vermiştim hala aklında kız seviyomu ne neyse össyi kazanamassa yanına gitcem taa manisaya şaşırdım yani ilk defa doğum günümü birisi hatırladı pek kimse derdinde değildir başlığı açıp okuyncada geber diyenler vardır heralde ne bk yemeye açtın diye canım istedi birazdan çıkcam bu sevincin üzerine kurufasulye yenir yani valla biraz geçmişi yat ettim

aşk gibi aşklar yaşayan ve yaşanacak olanlar işimiz kolay değil hacılar öyle durduğu yerde eskimemeli keder dimi çiçek gibi çiçekler açmalı içimizde :))) ipek gibi yağmurlar aşk gibi aşklar yaşatacak amaaa direnmek unutmamak azalamamak kendine paslı sürgü demir kapı çoğalmaktır ağlamak bile belki dayak yemek yara almak acı çekmiyelim artık ya nolur toprağın ve karın sessizliği 99 luk tesbih sabrıyla çeken 40 olmadan 70 ini gösteren kadın çizgileri(annemiz)

ne çok yıl be hacılar ne çok kırımsar her yenilgi bedenimize vurulan zincir acılar iki uçurum arası büyüyen çiçek ahh borçlar ve alacaklar hep hala eşit hayatta yalnız bir tek şuna kızıyorum hayatımız neden bu kadar kısaaaaaa

neyse ben kurufasulyeye dalmaya gidiyorum hepinize hayırlı geceler bana bir gül armağan yeter yada pasta hiç olmadı ya:) bi sevgilim olsaydı sabah ben karşımda bi çiçekle doğum günün kutlu olsun dese bana bende onu öpsem varya böyle bişey olmasını ne çok isterdim ya

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Nice mutlu senelere..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    iyi ki doğdun..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ganimetim kardeşim, yeni yılın mutlu ve milli geçer umarım :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

mutlu yıllar hoca..

hersey gönlünce olsun.. 

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ganimet abi iiki dogdun da

hep baskası konu acar doum gunu için :D

sen bugun benim doum günüm die... gidion :D

neyse nice senelere beraber :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    yea nice yıllaraa

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bana bi gül pasta yeterde artar nere gidiyom kurufasulyede atıştırıyorum

hepinizi öpüyorum nice beraber kutlamalarda olmak üzere :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    Doğum günün kutlu olsun hacım.nice mutlu ve sağlıklı yıllara.kız arkadaşın yok diye üzülme tahribatın değerli ganimeti kızlar sana kurban olsun :P

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    doğum günün kutlu olsun dostum nice yıllara
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

doğum günün kutlu olsun :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 7022 Toplam Mesaj: 52