Bugün Benim Doğum Günüm:)
-
hayatımda doru düzgün doğum günü kutlamadım hacılar boş geçti hep pc başındayım telefona msj geldi vala bilmiyorum msnden kıza doğum tarihini 5 ay önce vermiştim hala aklında kız seviyomu ne neyse össyi kazanamassa yanına gitcem taa manisaya şaşırdım yani ilk defa doğum günümü birisi hatırladı pek kimse derdinde değildir başlığı açıp okuyncada geber diyenler vardır heralde ne bk yemeye açtın diye canım istedi birazdan çıkcam bu sevincin üzerine kurufasulye yenir yani valla biraz geçmişi yat ettim
aşk gibi aşklar yaşayan ve yaşanacak olanlar işimiz kolay değil hacılar öyle durduğu yerde eskimemeli keder dimi çiçek gibi çiçekler açmalı içimizde :))) ipek gibi yağmurlar aşk gibi aşklar yaşatacak amaaa direnmek unutmamak azalamamak kendine paslı sürgü demir kapı çoğalmaktır ağlamak bile belki dayak yemek yara almak acı çekmiyelim artık ya nolur toprağın ve karın sessizliği 99 luk tesbih sabrıyla çeken 40 olmadan 70 ini gösteren kadın çizgileri(annemiz)
ne çok yıl be hacılar ne çok kırımsar her yenilgi bedenimize vurulan zincir acılar iki uçurum arası büyüyen çiçek ahh borçlar ve alacaklar hep hala eşit hayatta yalnız bir tek şuna kızıyorum hayatımız neden bu kadar kısaaaaaa
neyse ben kurufasulyeye dalmaya gidiyorum hepinize hayırlı geceler bana bir gül armağan yeter yada pasta hiç olmadı ya:) bi sevgilim olsaydı sabah ben karşımda bi çiçekle doğum günün kutlu olsun dese bana bende onu öpsem varya böyle bişey olmasını ne çok isterdim ya
-
Nice mutlu senelere..
-
iyi ki doğdun..
-
ganimetim kardeşim, yeni yılın mutlu ve milli geçer umarım :)
-
mutlu yıllar hoca..
hersey gönlünce olsun..
-
ganimet abi iiki dogdun da
hep baskası konu acar doum gunu için :D
sen bugun benim doum günüm die... gidion :D
neyse nice senelere beraber :)
-
yea nice yıllaraa
-
bana bi gül pasta yeterde artar nere gidiyom kurufasulyede atıştırıyorum
hepinizi öpüyorum nice beraber kutlamalarda olmak üzere :)
-
Doğum günün kutlu olsun hacım.nice mutlu ve sağlıklı yıllara.kız arkadaşın yok diye üzülme tahribatın değerli ganimeti kızlar sana kurban olsun :P
-
doğum günün kutlu olsun dostum nice yıllara
-
doğum günün kutlu olsun :)