Bugün Benim Doğumgünüm Hem Mutluyum Hem Mutsuzum...
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
o6u2 bunu yazdı:
oku kardeşim oku, oku da sonra hayatla yüzleş, bırak okulu diyen diğer arkadaşlara da anlam veremiyorum :/
doğum günün de kutlu olsun.
üstad bana da zor geliyo 3 ders için tüm sınıfı tekrar etmek :/ o yüzden babam bugün bayiliği aldı parça kontör işine girdim ama tabi nekadar kârlı olur bilemem :/
-----------------------------Tabi ki doğru olan okuluna geri dönmendir.
Ancak açık liseden okuma durumun olursa haftasonları dersane yap en azından. Öss'ye uzak kalma sakın.
-
11. sınıfta kalınıyor mu ki
arkadaşım boşver dışarıdan bitir bana kalırsa zamanın sana kalsın biz aptal gibi gittik geldik 3-4 sene ne oldu dışardan bitirmeyle normalin hiçbirfarkı yok üstelik 1 senede bitiriyorsun 2 sinden de mezun olduktan sonra üniye giriyorsun noraml lise oluyor ve ikisinden de sonra dershaneye gideblirsin -
Abicim sen, sen ol.! Oku!!!
-
hocam anlasılan senın derslerın ıyı deıl okursun ama sadece lıseyı bıtırmenın ötesine gecemezsin die düşünüyorum burda alınmaca kırılmaca yok . dısardan bıtır lıseyı ama mutlaka lıse mezunu ol en azından . iş bulmuşsun oda guzel para bırıktrmeye bak sen hocam hayatta basarılar hayat zor
-
bi şekilde açığı kapalısı diplomanı al
ilerde önüne engel olur
sosyal hayatında mahçup olursun
şimdi "yok ya utanmam" diyebilirsin belki ama önünde 10larca yıllık bi hayat var, mutlaka üzülürsün aklına takılır.
-
Acıktan bitir otur aksamları lise 1 konularından yavas yavas sıkmadan başla
-
sen benım gozumden nasıl kactın :| neyse nıce yıllara konuyu okumadım ama ıdare et
-
dizlerim ağırıyo
-
sınıfta kalmak kadar sikindirik bi durum yok bilirim. hele ki ilk defa kaldıysan. 2 sene beraber okuduğun arkadaşlarını terketmek kolay olmasa gerek.
bugün doğumgününün keyfini çıkar yarın sakin kafayla düşünürsün doğum günün kutlu olsun :)
-
bugun benım dogum gunum
yalnızlıgımla dahada ic ice oldugum gun
dogmanın neye sebep oldugunu gordugum gun
niye,neden sorularını sormadan yasamak ıstedıgım gun
bugun benım dogum gunum
aslında ölüme dahada yaklastıgım bır gun...