folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bugün Heryere Bomba Koymuşlar

Bugün Heryere Bomba Koymuşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Bunlar daha başlangıç. Devam etsinler. Bu orospu çocuklarına bu cesareti verenler, bu soysuzları başa getirenlerdir...

Devam etsinler ne demek, tespit ettiğin yerde şişi vuracaksın koltuk altından... O patlayanlar senin benim ailemden birilerini de öldürebilir.

Bildiğin devam etsinler demek hocam.
    Bu orospu çocuklarını gördüğü yerde şişi vuramıyorsa bu soysuzlar, öyle şişi vuracaksın demeyle olmuyor bu işler. Evet senin benim ailemden birilerini de öldürebilirler ne yazık ki... ama bu soysuzlardan birinin ailesi ölmez...
    Sadece senin yada benim ailem ölür. O yüzden bu soysuzların kanı dökülene kadar devam etsinler...
    Bu daha başlangıç. Az öncede dedim yine diyorum... Bu orospu çocuklarına bu cesareti verenler, bu soysuzları başa getirenlerdir...

BaD_BoYs tarafından 18/Oca/15 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    T3SL4 bunu yazdı

Koyduğum şakirtleri çapulcuları resimlerden belli çapul oldukları :)

bir önceki konusunda şakirtleri savunuyordu hatta savunurken küfür etti banlandı bugünde şakirtlere sövmüş :) 

ayrıca pkk ile şakirtlerin ne alaksı var 

bir tane resim vardı ya ya  gençlik gündemin çok etkisinde kalmış gençlik hem akpli hem gezici :) 

harbi bu neyin kafası ?

Ben orda haklı bir konuyu savundum hayatinda bic birsey üretememis insancıkların tutupta koca kulliyatı elestirmesi hakaret etmesi sakirtliktir :-) 

Stay hungary Stay foolish
Toplam Hit: 3639 Toplam Mesaj: 23