Bugün Heryere Bomba Koymuşlar
-
RETRET bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Bunlar daha başlangıç. Devam etsinler. Bu orospu çocuklarına bu cesareti verenler, bu soysuzları başa getirenlerdir...
Devam etsinler ne demek, tespit ettiğin yerde şişi vuracaksın koltuk altından... O patlayanlar senin benim ailemden birilerini de öldürebilir.
Bildiğin devam etsinler demek hocam.
BaD_BoYs tarafından 18/Oca/15 18:45 tarihinde düzenlenmiştir
Bu orospu çocuklarını gördüğü yerde şişi vuramıyorsa bu soysuzlar, öyle şişi vuracaksın demeyle olmuyor bu işler. Evet senin benim ailemden birilerini de öldürebilirler ne yazık ki... ama bu soysuzlardan birinin ailesi ölmez...
Sadece senin yada benim ailem ölür. O yüzden bu soysuzların kanı dökülene kadar devam etsinler...
Bu daha başlangıç. Az öncede dedim yine diyorum... Bu orospu çocuklarına bu cesareti verenler, bu soysuzları başa getirenlerdir... -
SeRDaR bunu yazdıT3SL4 bunu yazdı
Koyduğum şakirtleri çapulcuları resimlerden belli çapul oldukları :)
bir önceki konusunda şakirtleri savunuyordu hatta savunurken küfür etti banlandı bugünde şakirtlere sövmüş :)
ayrıca pkk ile şakirtlerin ne alaksı var
bir tane resim vardı ya ya gençlik gündemin çok etkisinde kalmış gençlik hem akpli hem gezici :)
harbi bu neyin kafası ?Ben orda haklı bir konuyu savundum hayatinda bic birsey üretememis insancıkların tutupta koca kulliyatı elestirmesi hakaret etmesi sakirtliktir :-)