Bugün Kısa Dönemli Altın Alabilirsiniz
-
2 3 gündür kaç tane yer gezdim hacım. karar veremedim. en son ata lira alacaktık, lakin kuyumcunun biri kafamı karıştırdı.
has altın diye bi olaydan bahsetti. hem bozdururken de mesela şu an 70 kuruş falan fark ediyo gramında. ata lirada ise 7 8 tlyi buluyo.
has altın nedir bilen var mıdır? alacaktım hemen lakin sonradan dediklerinden işkillendim. işte faturanı keseriz tarihi atarız bir de kartvizit veririm sorun olmaz. istediğinde gelirsin bozarım dedi. başka yerden bozulamıyo mu acaba sakat mıdır bu has altın olayı ?
-
Hocam has altından kastı öle kendi yapımı altın külce gibi bişeyse yanaşma
basar içine tungsteni walla
-
hocam yarın mı alacaz vakıftan altın hesabını yeni açtım geçen bi az bi kar ettim 5bin lirra var hepsine alayım altın online
-
joe_black bunu yazdı
2 3 gündür kaç tane yer gezdim hacım. karar veremedim. en son ata lira alacaktık, lakin kuyumcunun biri kafamı karıştırdı.
has altın diye bi olaydan bahsetti. hem bozdururken de mesela şu an 70 kuruş falan fark ediyo gramında. ata lirada ise 7 8 tlyi buluyo.
has altın nedir bilen var mıdır? alacaktım hemen lakin sonradan dediklerinden işkillendim. işte faturanı keseriz tarihi atarız bir de kartvizit veririm sorun olmaz. istediğinde gelirsin bozarım dedi. başka yerden bozulamıyo mu acaba sakat mıdır bu has altın olayı ?
nasıl bahsetti hocu olayı tam bi anlatsan şimdi saflık oranı diye birşeyvar araştırdığım kadarıyla 995/1000 diye geçiyor 1000/1000 olduğu zamanmı has oluyormuş ayıkamadım zaten bizim düğünün birinde sahte altın çıkmış dikkat edin aman.
-
joe_black bunu yazdı
has altın dediği gram altındır büyük ihtimal. genellikle bankalar online altın satışını gram bazlı yapıyorlar, ufak dalgalanmalarda bile daha çok kazanıyorsun diğer fiziksel altınlara göre.
-
Has altın dediği bildiğin 24 ayar işlenmemiş altın, külçe halindedir. Geçen yıl bende almıştım satarken aldığın fiyata verirsin işlem görmediğinden işçilik vesaire gibi, alış satış arasında çok cüzi miktarda oynama yapar.
-
84,4 ten aldım 53 gram.
-
GRAM ALTIN
0,96 %
ALIŞ(TL)
85,37 SATIŞ(TL)85,46 ÇEYREK ALTIN
2,49 %
ALIŞ(TL)
137,68 SATIŞ(TL)141,12 ONS
0,85 %
ALIŞ($)
1.334,28 SATIŞ($)1.334,63 Dipnot Müridler : altın alırken mutlaka dikkatli bakın kafanızı karıştırmasınlar bazı altınlarda 3 4 lira fark eder 18 ayarlarda özellikle 24 ayarlarda kuruşlar oynak genelde bunları soruşturmadan almayın çünkü gidip örnek bugün 85,37 den aldınız diyelim aslında siz 81,37 den almış olursunuz bunun için sadece küsürat oynayan altınlara yönelin
Mycity tarafından 25/Eyl/13 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
altın baya bi düserse ons altın alırım ons almak mantıklımı sizce?
-
logas bunu yazdı
altın baya bi düserse ons altın alırım ons almak mantıklımı sizce?
düştüğü zaman al tabi hocam :) onsta iyi