Bugün Ne Yapacaksınız ?
-
soğuk bira+ tembellik kombinasyonu
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------
soğuk bira+ tembellik kombinasyonu
-----------------------------Sabah sabah ilginç :)
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------
Antalyadayım dışarısı cayır cayır gavur *** gibi yanıyor ve ben arkadaşımla(kız) dışarda buluşmaya gideceğim
ha birazdan da yemek yerim herhalde bilmiyorum :)
-----------------------------hocam belirtmesen bizde seni gay zannedecektik. iyi ettin.
-
dükkanda müşteri beklicez neyapacaz başka :D
-
çok sıkıcı hocalar yazın ortasında lys denilen aptal sınava çalışmak.
bugün kendime ayırdığım 1 günlük tatili yapıp yarın çalışmaya başlayacağım. daha plan yapmadım ya dışarı cıkarım ya da tbt takılırım.
-
antalyadayim diyen mùridlere sesleniyorum : ah orada olsam da keske sadece evde otursam /: yapacak bir sey yok.. ske ske ders calismak zorundayim.. arada kacamak giriyorum telefondan..
-
uzun zaman önce aldığım domaini değerlendirmeyi düşünüyorum. bi tasarım bulup kod cart curt vs işte
gerizekalı kardeşim yüzünden havuza gidemiyoruz. buradan onunda amk demek istiyorum. fuck you bro :W
-
dansa gitcem çalışmalarim var,denize gircem ,kızlarla tanışcam, eve gelcem pc basında knightta pk atacam, film izleyecem , ölmesem bunlari yapacam
-
sanırım biraz sex yaptıktan sonra korkarım bol hardallı bir çizburger yiyeceğim
-
benim için 7 günün her 24 saati aynı.Ve şu an açım kahvaltı yok evde... Acayip açım.. Dışarısıda sıcak.. İşin yoksa markete git gel kahvaltı hazırla..