Bugün Saat 9"Da Adobe Air Uygulamaları İle İlgili Bir Seminer Var (İnternetten)
-
elemanlar isko diyince tav olduk hepimiz .. yazmaya yardırınca kapattılar chat i o 15 dk varya soru sormak için açılacak olan.. o zaman anca chat açılack.. iyi seyirler gençler
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
la olm chat kısmı gitti :S
-----------------------------
Evet ya tamda yeni gelmiştim :) -
ben hiç seste dutmadım ne ayaklan siyah cipler sitah takım elbiseli adamlar gelmesin :S birazdan kapı dayanmasın :D
-
arkadaşlar ben girdim baktım ama dinlemeye müsait bir ortamda değilim ben bunu tekrar izleyebilir miyim ve bunlar sürekli oluyor mu ?
-
bitti galba kacırdıkk mı :(:(:(
-
Girip küfreden arkadaş adam okadar zaman ayırıyor sana bişey talep etmeden bilgi veriyor senin angut beynin anca "tahribat siker affetmez erkek kadın farketmez" gibi saçma sapan yazı yazıp ortamı mahvetmeyi biliyorsun çok sağol.....
-
arada bir g*t arkadaşımız tarikat s*ker affetmez erkek kadın farketmez yazdı sonra hemenc chat völümünü kapattılar. sonra adam pis laf koydu bu arkadaşımıza. :)
daha yeni bitti bu arada seminer. arada sırada takılmalar olsa da güzeldi.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------arada bir g*t arkadaşımız tarikat s*ker affetmez erkek kadın farketmez yazdı sonra hemenc chat völümünü kapattılar. sonra adam pis laf koydu bu arkadaşımıza. :)
daha yeni bitti bu arada seminer. arada sırada takılmalar olsa da güzeldi.
-----------------------------ne dedilan duymadım ben :S
-
Kaçıranlar burdan izleyebilirler
https://admin.adobe.acrobat.com/_a200985228/p35047306/
Toplam Hit: 4766 Toplam Mesaj: 20