Bugünde Ölmedim ANNEM !
-
Hepinize tsk ediyorum kıymetini bilin derim bugün varlar yardın yoklar
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
başın saolsun ,(( benimki hayatta bende görüşmüorum en azından kalbinde ona karşı sewgi war benim gibi tüm benliğinde iliklerine kadar nefret duygunu hissetmiosun
-----------------------------çekirdek aileden birinden nefret etme duygusu kadar bok bişey yoktur..
@Disubev alakasız olsada eklemek istedim, bende bugun dgs sınavına girdim bok gibi geçti :)
-
Büyüksün Kardeş... Nur İçinde Yatsın Annen.
-
Annen sen dünyada iyi şeyler yaptıkça mutlu olacaktır... Onun için dua etmeyi bırakma ve güzel bişey yapacağın zaman "annemin ruhuna" diye niyet et böyle yaptığın zaman onun ruhunun hoşnut olduğu bildiriliyor.
irwa bunu yazdı:
başın saolsun ,(( benimki hayatta bende görüşmüorum en azından kalbinde ona karşı sewgi war benim gibi tüm benliğinde iliklerine kadar nefret duygunu hissetmiosun
-----------------------------Nefret ediyorsun annenden? Hocam anlatman mümkün mü neden? Merak ettim..
-
Tebrik ederim, başın sağolsun.
irwa bunu yazdı:
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
basin sagolsun hocam o aciyi iyi bilirim ... allah sabir versin.
11 sene once benim annem oldurulmustu. ana acisi gibi yok.
insanin bir yani hep eksik kaliyor.
-----------------------------Ben de bu ikisini merak ettim :| Özeldir ama.
-
tebrikler kardesim
basın saolsun arada
-
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve başarın içinde tebrikler eminim daha iyisini de yapacaksındır
-
allah sabır versin :/
-
başın saolsun.
Ama notların pek iyi değil anneni sevindirmek için sınfı geçmen yetmez. -
benim pek ozel degil hocam.
28 aralik 1994 te istanbul modanin ortasinda annem faili mechule gitti. 5 yerinden bicaklanmis halde bulundu. calistigi isyerinde
ekleme
ozel olmamasinin sebebi zamaninda butun tv gazetelerde cikmisti ondan dolayi.