Bugünkü Ehliyet Sınavına Giren Var Mı? 24 Ağustos
-
selam beyler. son 4 sınavın sorularına bakmıştım. motoru, ilk yardımı, trafiği ayırmışlar toplam 45 soru. girdiğimiz sınavda ise bölüm ayrımı yok, toplam 60 soru. 70 puan şartı ve yanlış doğruyu götürmüyor yazıyordu kitapçıkta. 42 doğru yapan geçiyor mu şimdi? her bölümden 70 puan mı yoksa tüm sınav genelinden 70 puan mı merak ettiğim bu. değişmiş galiba bu sınavda.
-
her koyun kendi bacağından
-
Sınav toplamda 100 üzerinden olması lazım. Genelinden 70 puan yapan geçiyor bildiğim kadarıyla bizde. Ama soru katsayılarını tam bilmiyorum. Eğer eşit kabul edersek 42 - 45 doğru arasında geçiyoruz
-
Sistem çok değişmiş ben aldığımda her türden 70 alma şartı vardı şimdi soru sayıları felan dusmus
-
benim girdiğim zamanki gibiyse çok makaraydı..
sınav görevlisi gelip kendi kendine niye gülüyorsun demişti, sonra birkaç soru göstermiştim, beraberce gülmeye başlamıştık :D
kimyasal madde yanığında ne yapılır?
a) yanık bölgeye masaj yapılır
b) yanık bölgeye yakıcı kimyasal maddeden sürülür
c) yanık bölgeye suni teneffüs yapılır
d) yanık bölge bol su ile yıkanır
:D
edit: sınava girmeden bir gün önce çıkmış 1 ya da 2 tane sınav çözmüştüm, soruların yarısından fazlası seçeneklerin sıralamasına kadar aynıydı. böyle dingil bir sistem, böyle dingil sorular olamazdı.. daha düzgün bir hale getirmişlerdir umarım.
keşke birkaç soru daha hatırlasam da neşemizi bulsak (:
muaythaist tarafından 24/Ağu/13 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
muaythaist bunu yazdı
sınav görevlisi gelip kendi kendine niye gülüyorsun demişti, sonra birkaç soru göstermiştim, beraberce gülmeye başlamıştık :D
:))) ne güldüm ama. :D halen gülüyorum sen çok yaşa gardaşım..
-
muaythaist bunu yazdı
:D
edit: sınava girmeden bir gün önce çıkmış 1 ya da 2 tane sınav çözmüştüm, soruların yarısından fazlası seçeneklerin sıralamasına kadar aynıydı. böyle dingil bir sistem, böyle dingil sorular olamazdı.. daha düzgün bir hale getirmişlerdir umarım.
Öyle ama bizim liseden bir arkadaş salaktı sanırım 4 sefer mi ne girmişti sınava. :) Allah'tan şu yeni sistemle kasaptan alınan ehliyetlere önlem aldılarda gelecekte kazalar azalır.
-
hayir hafiz her bolumden 70 alman gerekiyor.
15 ilk yardim
20 motor
25 trafik
olacak sekilde sorular ve hepsinden ayri ayri 70 almalisin.
-
Soru: el freni teli koparsa ne olur
C: el freni tutmaz :s
-
muaythaist bunu yazdı
Ne kadar çok şoför, o kadar çok araba, o kadar çok kazanç. :)
-
Ben de Eylülde başlıyorum inşallah müridler. Bu önceki soruları veren adam gibi bi yer bulamadım ? Bildiğiniz bir yer var mı ?