Bugünkü Kokereççinin Sözü
-
Hacım sende Ben Elbistanlıyım De malatyalılar çok iyi tanır :) Eger Doganşehir Tarafıysa Bana tel Aç Yüzde 90 Tanıdık Çıkar :)
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Hacım sende Ben Elbistanlıyım De malatyalılar çok iyi tanır :) Eger Doganşehir Tarafıysa Bana tel Aç Yüzde 90 Tanıdık Çıkar :)
-----------------------------
Doğan şehir nerde la. -
horoz köyde bi çengenenin ağızını burnunu kırmıştım :) Manisa merkezden nefret ederim a.q her gittiğimde bi olay oluyo
-
ula su kokoraci hala kaldırmadılar ne pis sey oyle o ya bide yapanlarda pis bence hemen kaldırılması lazım
-
lunas bunu yazdı:
ula su kokoraci hala kaldırmadılar ne pis sey oyle o ya bide yapanlarda pis bence hemen kaldırılması lazım
Sabah Sabah Süprizmisin Hacı ? -
bak güzel kardeşim yaşın kaç bilmiorum ama sokakta tekvando filan pek geçerli deil adamı öttürürler valla....
-
bende manisa cumhuriyet lisesi mezunuyum. orda çok malatyalı arkadaşım oldu. genelde temiz iyi insanlardır. ama illaki bi kaç elma çürük çıkabilir. öyle pislik olanlarıda zaten elimizden geçerdi. budaklı meşe odunu misali:D
alper manisa merkeze geldiğinde uğra yanıma bi çay söyliyim. yemek isteme yalnız bildiğim kadarı ile seni doyurmak zor:)
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
lunas bunu yazdı:
Sabah Sabah Süprizmisin Hacı ?
-----------------------------toybox (=
boşver abü milletin gazına gelipte aptalca şeyler yapma ne gerek var kavga etmeye heç seyine takma devam et...bıçakla fln giripte mallık yapma en güseli muşta al kendine(= öle aslanlık fln da yapma 8kişinin arasına girip kafalar tekmeler atmaya kalkma öperler:D
-
lunas bunu sağda sola söyleme derim mazallah başta ben olmak üzere kokocular taşlamasın seni