folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Buharlı Dikey Ütü - Kırışık Giderici Tavsiyesi Hk.

Buharlı Dikey Ütü - Kırışık Giderici Tavsiyesi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar, kırışık giderici dikey buharlı ütü arayışı içerisindeyim. Daha önceden kullanan tecrübe eden hangisi iyidir kötüdür fiyat performanstır, tecrübe eden birileri varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.

anladığım kadarıyla ucuz olanlarda su damlatma dışında diğerlerinden çok bir farkı yok gibi geldi ama bilemedim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

bundan kullanıyorum hocam ben baya iş görüyor

iş seyehatlerinden filan atıyorum çantaya 

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xiaomi-handheld-garment-steamer-buharli-kirisik-giderici-dikey-utu-beyaz-1240461.html

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

https://www.n11.com/urun/grundig-st7950-1600w-buharli-kirisik-giderici-utu-4582901?magaza=mediamarkt 

aldım gitti

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bizde karcher sc5 buharlı temizlik makilnesi vardı onun ucuna yine aynı markanın dikey ütü ağzı taktım dünyadaki en iyi ütü oldu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

deneyince sonucu yazsana hocam. bizde perde için bakıyoruz giriş seviyesi 2-3 tane aldık ama bi sike yaradığı yok öyle attık köşeye.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

https://www.arcelik.com.tr/buharli-kirisik-giderici/bkg-6916-utu

Bizim hanıma şirketinden hediye geldiydi bu. 2 defa deneme fırsatımız oldu. Normal ütüden daha yorucu gömlek kırışıklık giderme hikayesi. Yeni evlenen bi arkadşaımıza ev hediyesi diye verdik paketleyip. Perdede denemedik o kısmı bilmiyorum

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

https://www.arcelik.com.tr/buharli-kirisik-giderici/bkg-6916-utu

Bizim hanıma şirketinden hediye geldiydi bu. 2 defa deneme fırsatımız oldu. Normal ütüden daha yorucu gömlek kırışıklık giderme hikayesi. Yeni evlenen bi arkadşaımıza ev hediyesi diye verdik paketleyip. Perdede denemedik o kısmı bilmiyorum

bunun grundigten farkı olduğunu sanmıyorum. arçelik sonuçta. geldiğinde yazarım yorumları.

kuzenin altusu vardı. o bile çok iyiydi aslında. hani zor değil çok kırışık olmayan şeyleri 30-40 saniyede düzeltmişti. o yüzden bunu alayım dedim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Hocam selam. Gazella SPR/MN 2004 FD kullanıyorum. Tişört gibi askıda hızlı yapılabilecek herşeyi hallediyoruz. Buhar basıncı için bir hazırlık süresi var(10-15 dk). Onun dışında gayet verimli bir alet. Tavsiye ederim.

Bir var,Bir yok..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Valla ben ucuzundan Kiwi almıştım 750 TL ye sanırım aşırı kırışık olanlarda işe yaramıyor ama normal kırışıklıkta giyilebilir hale geitiryor memnuunm

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

Hocam selam. Gazella SPR/MN 2004 FD kullanıyorum. Tişört gibi askıda hızlı yapılabilecek herşeyi hallediyoruz. Buhar basıncı için bir hazırlık süresi var(10-15 dk). Onun dışında gayet verimli bir alet. Tavsiye ederim.

naptın hocam ya sen öyle :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    erick bunu yazdı

naptın hocam ya sen öyle :D

zara da indirim varken demirbaşları da alan olmuş demek ki ...

Toplam Hit: 926 Toplam Mesaj: 15
kırışık giderici buharlı dikey ütü