Buharlı Dikey Ütü - Kırışık Giderici Tavsiyesi Hk.
-
Merhabalar, kırışık giderici dikey buharlı ütü arayışı içerisindeyim. Daha önceden kullanan tecrübe eden hangisi iyidir kötüdür fiyat performanstır, tecrübe eden birileri varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.
anladığım kadarıyla ucuz olanlarda su damlatma dışında diğerlerinden çok bir farkı yok gibi geldi ama bilemedim.
-
bundan kullanıyorum hocam ben baya iş görüyor
iş seyehatlerinden filan atıyorum çantaya
-
-
bizde karcher sc5 buharlı temizlik makilnesi vardı onun ucuna yine aynı markanın dikey ütü ağzı taktım dünyadaki en iyi ütü oldu
-
rapidhacker550 bunu yazdı
deneyince sonucu yazsana hocam. bizde perde için bakıyoruz giriş seviyesi 2-3 tane aldık ama bi sike yaradığı yok öyle attık köşeye.
-
https://www.arcelik.com.tr/buharli-kirisik-giderici/bkg-6916-utu
Bizim hanıma şirketinden hediye geldiydi bu. 2 defa deneme fırsatımız oldu. Normal ütüden daha yorucu gömlek kırışıklık giderme hikayesi. Yeni evlenen bi arkadşaımıza ev hediyesi diye verdik paketleyip. Perdede denemedik o kısmı bilmiyorum
-
Mutubilir bunu yazdı
https://www.arcelik.com.tr/buharli-kirisik-giderici/bkg-6916-utu
Bizim hanıma şirketinden hediye geldiydi bu. 2 defa deneme fırsatımız oldu. Normal ütüden daha yorucu gömlek kırışıklık giderme hikayesi. Yeni evlenen bi arkadşaımıza ev hediyesi diye verdik paketleyip. Perdede denemedik o kısmı bilmiyorum
bunun grundigten farkı olduğunu sanmıyorum. arçelik sonuçta. geldiğinde yazarım yorumları.
kuzenin altusu vardı. o bile çok iyiydi aslında. hani zor değil çok kırışık olmayan şeyleri 30-40 saniyede düzeltmişti. o yüzden bunu alayım dedim.
-
Hocam selam. Gazella SPR/MN 2004 FD kullanıyorum. Tişört gibi askıda hızlı yapılabilecek herşeyi hallediyoruz. Buhar basıncı için bir hazırlık süresi var(10-15 dk). Onun dışında gayet verimli bir alet. Tavsiye ederim.
-
Valla ben ucuzundan Kiwi almıştım 750 TL ye sanırım aşırı kırışık olanlarda işe yaramıyor ama normal kırışıklıkta giyilebilir hale geitiryor memnuunm
-
erick bunu yazdı
Hocam selam. Gazella SPR/MN 2004 FD kullanıyorum. Tişört gibi askıda hızlı yapılabilecek herşeyi hallediyoruz. Buhar basıncı için bir hazırlık süresi var(10-15 dk). Onun dışında gayet verimli bir alet. Tavsiye ederim.
naptın hocam ya sen öyle :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıerick bunu yazdı
naptın hocam ya sen öyle :D
zara da indirim varken demirbaşları da alan olmuş demek ki ...