Bulent"S Screen Recorder
-
bir türk gencinin gelebildiği gurur verici bi nokta. adam üşenmemiş movie maker yazmış sanki. ama ben bunun en çok screen recorder özelliğini kullanıorum. ama tabi parayla satıyo arkadaş. bunu kırabilen birisi çıkar mı? ben epey uğraştım beceremedim.
http://www.thesilver.net ten download edebiliyonuz. crack ve serial bulamadım ben.
-
Hoca bunu amele2 bana yollamıştı.Programa gözattım kısıtlama göremedim.İmza falanda yerleştirmiyor videoya.Kısıtmaları söylersen yardımcı olabilirim programın kırılması konusunda.
-
banada biri yollamıştı bunu gerçekten güzel kodlamış eleman tebrik ediyorum kendisini ama buna parayı biz değil gavurlar versin (:
bülent okuyosan kusura bakma :P -
Konuyla alakasız olacak ama barthez hocam pm attım niye cevaplandırmadın:$ konuyu züktüysem kusura bakman:D
-
FireX bunu yazdı:
----------------------------- Hoca bunu amele2 bana yollamıştı.Programa gözattım kısıtlama göremedim.İmza falanda yerleştirmiyor videoya.Kısıtmaları söylersen yardımcı olabilirim programın kırılması konusunda. -----------------------------abi kısıtlama yapıo. videonun dört köşesine bide ortasına logo konduruo.
-
BartheZ bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
----------------------------- Hoca bunu amele2 bana yollamıştı.Programa gözattım kısıtlama göremedim.İmza falanda yerleştirmiyor videoya.Kısıtmaları söylersen yardımcı olabilirim programın kırılması konusunda. -----------------------------abi kısıtlama yapıo. videonun dört köşesine bide ortasına logo konduruo.
-----------------------------
hmm ya belirli süreden sonra yapıyor yada ben farketmedim.Programı register etme imkanı yok.O yüzden kısıtlamaları kaldıracağız.Şu logo olayını kaldırmaya çalışayım. -
bu screen recorder olayı videodan resim alma ise bende var (değilse bir açıklama )yani var derken öle bir şey yapabilen var
-
Recorder falan bir yana, ne guzel seni tekrar gormek BartheZ.
-
O proda kısıtlama yok ;) parada istemiyolar ;) inndir.coma bi bakın inanmıosanı z :D tabi yeni sürüm çıkardıysa ona koymuş olabilir böyle şeyler :) bn beleşe kullanıyorum 1-2 yıldır :)
-
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------banada biri yollamıştı bunu gerçekten güzel kodlamış eleman tebrik ediyorum kendisini ama buna parayı biz değil gavurlar versin (:
bülent okuyosan kusura bakma :P-----------------------------
Ulan a.k. biz türkler ne gavura ne türke para veririz onun için ir2 boşşş laff.
-
Senin program tamamdır hoca.Videoya eklenen logoları kaldırdım.Eğer programın başka bir yerinde kısıtlama görürsen yada farklı bir yerde logo çıkarsa haber ver bakayım hoca.
http://rapidshare.com/files/24189586/Screen_Recorder_3.rar.html