Bulgaristan Gocmeni Var Mı Acaba Muridler Arasında?
-
Bi tane de 96 da gelme var burda:D
-
millet nerelere gittiniz peki???
Misal eskişehirde var.Benim yende selanik göçmeni (ailesi) bektaşi samsun havza ya yerleşmişler.
-
ilk önce konyaya yerleşmeyi düşünmüşler ama sonra eskişehire yerleşmişler. Asıl evim eskişehirde olmasına rağmen ankarada öğrencilik yaptım şimdi de bilecik- eskişehir arası seferler yapıyorum.
-
benim üvey annem selanik göçmeni ?
-
89 göçmeni iseniz Bg vatandaşlığına başvurun derim daha önceki göçmenler 60s-70-s Bg vatandaşı olamıyorlar.Ben her sene mulaka BG ye gidiyorum.Ne de olsa Trakya 2 adım bişey Bg dediğin ne ki (: Yalnız artık bulgarca öğrenmeyi zorunlu kılacak galiba..Böyle bir dedikodu var.Walla tek kelime bilmiyorum ve AB Vatandaşıyım..Türk vatandaşlarına her konuda zorluk çıkarttıkları gibi vatandaş olduğunuz taktirde isminizi bulgar ismi yapın derim..Bu şekilde emin olun Bulgarlar daha fazla deliriyor,kuduruyor..Tr de yaşamama rağmen(Çift Vatandaş) bir Türkün onlarla aynı haklara sahip olmasını çekemiyorlar..Uyanık olun ve bizlere sağlamak zorunda oldukları nimetlerden faydalanın..
-
babamlar 93 harbınden once yanı 1877 den once annemler ıse 1950 lerde sanırsam 54te falan gelmeler safkan muacırım kardes ne oldu ne sorcaksın?
Toplam Hit: 3964 Toplam Mesaj: 27