Bulgaristan İçin Vize Nereden Çıkarttırabilirim?
-
Absolut bunu yazdı
edit : ilk etapda ne sekilde geldi tam bilmiorum ancak sonralari ogrenci vizesi seklinde cikariordu senin durumun farkli senin zaten vatandasligin var sana extra evrak falan gerekmez verirler zaten dedigim yer gittiginde durumu anlattiginda ne gerekior vs anlatiormus detayli sekilde
tamamdır hocam çok çok sağol, adını öğrensek merkezin arardık aslında netten bulup
-
ArduouS bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
edit : ilk etapda ne sekilde geldi tam bilmiorum ancak sonralari ogrenci vizesi seklinde cikariordu senin durumun farkli senin zaten vatandasligin var sana extra evrak falan gerekmez verirler zaten dedigim yer gittiginde durumu anlattiginda ne gerekior vs anlatiormus detayli sekilde
tamamdır hocam çok çok sağol, adını öğrensek merkezin arardık aslında netten bulup
cocuk hatirlamiorum dedi sordum valla duragin 100 m kadar dibinde uluslar arasi vize islemleri die sorsun dedi :D tek bilgi bu
cok uzak degil hocam sana yarim saati alir gitmek
-
http://www.bulgaristankonsoloslugu.com/bulgaristan-turistik-vize/
Akraban orada yaşıyorsa davetiye yollayarak hotel gibi uğraşlara girmezsin.
Branxian tarafından 19/May/15 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
Hocam o 60 euro zaten şengen oluyor bulgaristan üzerinden.Yani bulgaristan vizesi aldın bütün avrupa (ingiltere hariç) gezebilirsin vize dolana kadar.
İlla aracı kurumla falan almaya gerek yok kendin bütün otel,ulaşım olayını ayarlar vizede bunları gösterirsen sen kendinde alabilirsin vizeyi.
Yanlış biliyorsun hocam. Böyle şeyleri dikkatli araştırıp emin olmak lazım.
3 - Bulgaristan Turist Vizesi Schengen Vizesi midir?
Cevap: Bulgaristan Konsolosluğu’ndan aldığınız turistik vize ile Schengen ülkelerine gidemezsiniz. Bulgar vizesi Schengen vize değildir.
-
unbalanced bunu yazdı
onlar aracı kurumlardır hocam.. kendin halledebilirsin. gördüğüm kadarıyla konsolosluk vfs ile anlaşmış.
http://www.vfsglobal.com/bulgaria/turkey/
arayıp randevu alıyorsun belgelerini tamamlayıp randevu günü oraya gidiyorsun..
tüm bilgiler sitede var zaten.. bu site üzerinden yap
-
Bomonti çok büyük bi yer. :-)
Gidip akşama kadar dolaşma.
Unbalanced'ın verdiği yolu takip et bence.
-
Branxian bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hocam o 60 euro zaten şengen oluyor bulgaristan üzerinden.Yani bulgaristan vizesi aldın bütün avrupa (ingiltere hariç) gezebilirsin vize dolana kadar.
İlla aracı kurumla falan almaya gerek yok kendin bütün otel,ulaşım olayını ayarlar vizede bunları gösterirsen sen kendinde alabilirsin vizeyi.
Cevap: Bulgaristan Konsolosluğu’ndan aldığınız turistik vize ile Schengen ülkelerine gidemezsiniz. Bulgar vizesi Schengen vize değildir.
haa valla ben öyle biliyordum hocam.Yanlışmış demek ki.
-
u235 bunu yazdıBranxian bunu yazdıu235 bunu yazdı
haa valla ben öyle biliyordum hocam.Yanlışmış demek ki.
yunanistan veriyo şengeni en kolay olarak...
-
Müridler araştırdım aradım taradım çoğu 450 TL yani 150 euro diyor mecbur artık bikereye mahsus düdükleneceğiz...
-
ArduouS bunu yazdı
Müridler araştırdım aradım taradım çoğu 450 TL yani 150 euro diyor mecbur artık bikereye mahsus düdükleneceğiz...
hocam bak ilk mesajda sana siteyi verdim, konsolosluğun anlaştığı firma bu, çünkü bir sürü istek birikiyor konsolosluklar böyle aracı firmayla anlaşarak yükü hafifletiyorlar. Diğer firmalar ekstra para alarak yine bu firma aracılığı ile yapıyorlar işlerini ya da belki direk konsoloslukla yapıyorlar.
İkinci olarak uzun dönem vize ile turistik vize farklıdır. Turistik vizeler için genelde konsolosluk işi aracı firmaya vermiştir ve bulgaristan için asıl firma vfs.
Bak sitenin başında ne yazıyor
Başvuru Sahiplerine Önemli Uyarı!VFS Global Vize Başvuru Merkezimiz dışarısında, kapı önünde, ücret karşılığında hizmet sunan kişiler, yetkisiz acentalar ya da tercüme bürolarından hizmet almanızı kesinlikle önermemekteyiz.
Deneyimlerimiz bu kişilerin genellikle yanlış bilgi ve belge sunduğunu göstermiştir.
VFS Global Vize Başvuru Merkezlerinin ve Büyükelçiliklerin bu kişiler, acentalar ve tercüme bürolarıyla hiç bir bağlantısı olmadığı konusunda dikkatli olunmalıdır.ücret olarak 150 euro olduğunu sanmıyorum. Ama fiyatı öğrenmek için bu numarayı ara ve sor
Genel vize ile sorularınız için, lütfen arayınız:
Çağrı Merkezi Saatleri:
08:30 – 17:00, Pazartesi-Cuma, tatiller hariç.Çağrı Merkezi Telefonu: 0090212 3735829
fiyat sanrım 60 euro vize ücreti, ve vfs de 25 euro alıyor. Ama gördüğüm kadarıyla direk konsolosluktan başvurabiliyorsun.. yani 60 euroya alabilirsin vizeni.

unbalanced tarafından 20/May/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir