folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bulgaristan Ve Gürcistandan Araba Getirmek İsteyenler Mutlaka Okuyun

Bulgaristan Ve Gürcistandan Araba Getirmek İsteyenler Mutlaka Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek

Bende bir kaç gündür düşünüyorum bu olayı, çifte vatandaşım ve orada 6 ay kalmayı düşünüyorum. Sonrasında 2 yıl süreli olarak buraya getirebiliyorsun diye biliyorum yeni kanun-yasa ile. Tabi dili tam olarak bilmediğim için bir akraba eş dost birisi gerekli bu konularda bana yardımcı olabilecek. 3-4 yıl geçmiş arabalara eski gözüyle bakılıyor. Fiyati neredeyse yarı yarıya iniyor internetten gördüğüm kadarıyla. Burada alacağım en düşük arabaya orada bmw audi vs alınabiliyor baktığım sitede. Tek sonunun üstüme geçirmek olduğunu düşünüyorum. Biraz daha araştıracağım bu konuyu , öğrendiklerimi söylerim.

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

http://www.mobile.bg/

fiyatları burdan bulabilirsiniz

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11459952577560979&slink=frnq10

Bu araba 

15000*1.6= 24000 TL :)

ArduouS tarafından 28/Eyl/16 11:34 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

Konu başlığı bulgaristana giden salağın dolandırılması olması lazımdı.

Çünkü adam tam bir aptalmış.

Facebookta tanıştığın adama güvenip bulgaristana gittin.

Okadar dalavereye rağmen kafana dank etmedi.

Arabayı aldıktan sonra gümrükten geçirmek için neden başka birisine ihtiyaç duyasın aq?

Dolandırılan adama zerre üzülmedim. 

Klasik dangalak. Akıllılık yapıp ucuza araba alacak. 

2 haftadır bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyoruz, arkadaşım gidip araba almakla çok istekli ben temkinli davranıyorumdum sıkıntı çıkar vs.vs bu yazıyı arkadaşıma gönderdim çok iyi oldu öğrenmiş olduk işin iç yüzünü.

Millet olarak %70 vergi ödediğimiz için farklı arayışlara giriyoruz ve bulduğumuz fırsatları kullanmak istiyoruz.

Şimdi sen kalkmış başından geçen, BİZLERE DERS OLMASI gereken koyunu yazıya döküp paylaştığı için bu adama Dangalak, Salak diyorsun.
    Seninle tartışmaya girmemek için susuyorum...

Bende yurtdışındayım bro. Soracağın soru varsa sorabilirsin.

Araba almak için araştırma yapanları neden aşağılayım? Bizzat kendim uzun süre araştırdım bu konuyu.

Adama dangalak dememin sebebi araştırma yapmadan, resmi kurumlardan bilgi almaktansa facebooktan tanıştığı adama güvenmesi ve olayları sorgulama kapasitesi.

Bu konudan ders çıkarılacak hiçbirşey görmüyorum kusura bakma.

Tekrar söylüyorum adam tam bir dangalakmış. İstedeğin kadarda tartışabiliriz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Hala kazançlı iş ama yapmasini bilene.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

araba kiralama olayı ucuz mu gürcistanda ? pasaportada gerek yok, biraz para biriktirip gidip orda 1/2 günlüğüne ferrari kiralayabilir miyiz ?

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 3448 Toplam Mesaj: 16
gürcüstan araba bulgaristan araba