Bulgaristanda Egitim(Onemli Lutfen)
-
Arkadaslar Bulgaristanda egitim almaya karar verdim.Meslek Lisesi Bilgisayar Bolumu mezunuyum.
Ossde 350 say1 360ea1 puan aldim.Hedefim Bogaziciydi ama tutmadi.Bende Bulgaristanda egitim almaya karar verdim.Hangi Universite derseniz Sofya Teknik Universitesi.
Ama kayit islemleri konusunda hicbir fikrim yok.Acaba ayrintili bir sekilde anlatirmisiniz.Okuyanlar varsa tecrubelerini paylasabilirler mi?
Zorluklari nelerdir vs vs?
Kayit icin yardim edecek arkadas varmi vs vs ?
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
-
Şimdiki aklım olsa TR de değil BG de okurdum..gençlik illa kazancaz diye tutturduk :) BG güzeldir hajı devam et bu yolda.Birkaç mürid vardı sana yardım edebilecek BG de okuyan..
-
varna teknik üniversitesinde okuyorum gayet memmnunum 2. sınıf oldum bu sene
-
ayrintili bilgi verirseniz sevinirim.
-
Bogazici olmazsa odtu, itu olur hoca madem puanın yüksek nie yurtdışına gitcen ki
zyrex'e bakma sen :P
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------Bogazici olmazsa odtu, itu olur hoca madem puanın yüksek nie yurtdışına gitcen ki
-----------------------------Kanka anlatırım ben sana ayrıntılı bize içmeye geldiğinde (: Okulu bırakıp tekrar öss ye girersen görürüm ben seni :D
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------Bogazici olmazsa odtu, itu olur hoca madem puanın yüksek nie yurtdışına gitcen ki
-----------------------------Kanka anlatırım ben sana ayrıntılı bize içmeye geldiğinde (: Okulu bırakıp tekrar öss ye girmezsen görürüm ben seni :D
-----------------------------ben okulu değil de okul beni bırakcak :D
Merak ettim şimdi bulgaristan muhabbetini
yüksek lisansı orda yapayım :)
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------b.icini yabanci dil ve farkli bolum oldugundan istiyodum.("yonetim bilisim sistemleri" tek bogazicinde var )
Meslek lisesi oldugum icin.BOGAZICI UNIVERSITESI HARIC HER UNIVERSITEDE SADECE BILGISAYAR OGRETMENLIGI OKUYABILIYORUM.
Iste sorun ogretmenlik okumak istemememde.Sistem bu.
-
http://www.bulgaristandaegitim.com/bulgaristan-sofya-teknik-universitesi.html
bu sitede bişeyler yazıyor
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------http://www.bulgaristandaegitim.com/bulgaristan-sofya-teknik-universitesi.html
bu sitede bişeyler yazıyor
-----------------------------bayagi bir arastirdim.Ama birde burada okumakta olanlar falan yardimci olur diye dusundum.
-
Hacı walla senin konuyu yukarda tutmak için ugrastım ama yazan yok galiba :D