Bulgaristandan İstanbula Pasaportsuz Gidilirmi ? Vize Kalktımı?
-
Selam arakdaşlar bulgaristandan istanbula gelmek için pasaport gereklimi? sadece vize varmı yokmu? ne yapılması gerekiyor tam olarak bilgi alaiblirmiyim arkadaşlar cvp verenlere şimdiden tşk ediyorum
-
Türkiyeye pasaportsuz sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inden girebilirsin. Harici hangi ülke olursa olsun pasaport kullanmak zorundasın diye biliyorum. Ayrıca vizesiz ziyaret te galiba Bulgaristan için geçerli değil.
-
hadiya hatun düşürdük pasaport istiyo benden kalsın gelmesin o zaman xD
-
militan61 bunu yazdı:
-----------------------------
hadiya hatun düşürdük pasaport istiyo benden kalsın gelmesin o zaman xD
Seni annen kadir gecesi doğurmuş..
Hoca Bulgar karıları tv'lere çıktı görmedinmi hiç türk erkeklerini soyuyolar filan.. -
evet para gözler yüzde yüz hem fikirim orospu ilk günden senin evinde kalaiblirmiyim dedi ne acayip karılar var orospunun adı farklı faceden buldum yalanı sevmem doru sole diyom yine ayşe diyo amkoycaksın bunları almıcaksın istanbula
-
Vize istemiyorsa pasaport 53 TL.
Universitede ogrenci isen harcsiz pasaport alabilirsin. Ogrenci degilsen 6 aylik uzatmak 70 TL.
Sonrasinda ihtiyacin olan otobus bileti...
-
kiz dusurmek ne demek? kesin verecekmi demek?
-
Hacı kız yorgan mafyası olmasın? Buzlu küvette uyanırsın bak diyim :S
-
Arkadaş yapmayın etmeyin.Ben Sofya'da yaşıyorum.Türkiye'den çok mağdur olan kişi var.Pasaportsuz hiç bir ülkeye gidemezsin zaten ayrıca Bulgaristan üstüne vize istiyor.Klasikleşti artık bu vakalar pasaport çıkarıcam, vize çıkarıcam gelmem için şu kadar para lazım diyerekten insanları mağdur ediyorlar, bilesin.
-
Humerus bunu yazdı:
Arkadaş yapmayın etmeyin.Ben Sofya'da yaşıyorum.Türkiye'den çok mağdur olan kişi var.Pasaportsuz hiç bir ülkeye gidemezsin zaten ayrıca Bulgaristan üstüne vize istiyor.Klasikleşti artık bu vakalar pasaport çıkarıcam, vize çıkarıcam gelmem için şu kadar para lazım diyerekten insanları mağdur ediyorlar, bilesin.
-----------------------------hacı gelelim bizi misafir et orda :)
-
pasaportsuz vizesiz bulgarüstana giremezsin sade pasaportlada giremezsin ama shengen vizen varsa 5 günlük transit vizesini gümrük kapısında veriyolar yoksa shengenide kabul etmiyolar bulgaristan vizessi alman gerek.okadar para harcicagına biraz para ver rus çagır