Bulletstorm [2011] SKIDROW | Full
-
Part 08 sağlam. IDM ile indir dedim çatır çatır indiriyor. Tarayıcıdan indir dedim çatır çatır indiriyor. HF hesabıma yüklü silinmez. Sorun sanırım sizden kaynaklanıyor.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Part 08 sağlam. IDM ile indir dedim çatır çatır indiriyor. Tarayıcıdan indir dedim çatır çatır indiriyor. HF hesabıma yüklü silinmez. Sorun sanırım sizden kaynaklanıyor.
-----------------------------" Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. " yazıyor.
-
serious sam tarzımı?
-
Şimdi tekrar denedim ve inanmayanlar için ekran görüntüsüde aldım...
-
ahah çok ilginç ya :D ip ye göre bizle dalga mı geçiyor bu hf
-
Sorun ne bende nede sizde tamamen HF' den kaynaklanıyor. Fakat dosyanın silindiği falan yok. Hesabımda duruyor :) Sanırım HF' de sıkıntı var birazdan düzelir.
-
Şuan IDM ile Part 08' i indiriyorum. Ekran görüntüsü aşağıda. HF' de ki listeyide ekledim silinen birşey yok. Herşey normal.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
MaviGozluDev bunu yazdı:
müdür daha dün zamunda dan çekmiştim skidrow gene, açmıyo bi türlü namuzsuz.. tam açılcak gibi yapıyo, sora çalışmayı durdurdu diye masaüstüne atıyo şerefsiz :)
buna bi çözümün var mı :)
-----------------------------wista'da büyük ihtimal veri yürütme engellemesi (dep) mi öle bişey engel oluyor uac ve dep'i kapatmadan oyun oynanmıyo resmen...
-----------------------------win7 kullanıyorum hocam aynı durum bunda da var mıdır?
-
Part 08 indi... :) Gördüğünüz gibi sorun yok...
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
kafkafkaf bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
müdür daha dün zamunda dan çekmiştim skidrow gene, açmıyo bi türlü namuzsuz.. tam açılcak gibi yapıyo, sora çalışmayı durdurdu diye masaüstüne atıyo şerefsiz :)
buna bi çözümün var mı :)
-----------------------------wista'da büyük ihtimal veri yürütme engellemesi (dep) mi öle bişey engel oluyor uac ve dep'i kapatmadan oyun oynanmıyo resmen...
-----------------------------win7 kullanıyorum hocam aynı durum bunda da var mıdır?
-----------------------------Hocam benim sistemim Windows Se7en Ultimate 64Bit SP1 çatır çatır oynuyorum...