folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bulut Depolamada Flaş İndirim. Mediafire 1 TB = 2.5 Dolar

Bulut Depolamada Flaş İndirim. Mediafire 1 TB = 2.5 Dolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bildiğiniz gibi google ın yeni fiyat politikaları , bir çok ücretsiz ve yükek depolamaya sahip ücretsiz depolama servisinin ortaya çıkışı ile birlikte rakabet kızışmış durumda.

Bulut depolama konusunda en büyük olmasada en deneyimli servislerden biri olan MediaFire sitesi ( yıllar önce yüklediğim dosyaları bile hala tutuyor olması bana aşırı güven tazeledi ) şok bir indirime giderek 1 TB lık bulut depolama alanının aylık ücretini 2.5 dolara çekti.

mediafire.png%20%28792×191%29

Hali hazırda 

Google Drive 15 GB Ücretsiz  1 TB = 10 Dolar

Yandex Disk 18 GB a kadar ücretsiz 1 TB = 30 dolar 

MediaFire = 10 GB ücretsiz 1 TB = 2.5 Dolar 

fiyatlandırma politikasına sahip. Unutmadan mediafire in şuan 100 TB depolama alanı için 29 dolar lık bir devasa teklifinin oldugunu da unutmayalım.

Ayrıca bu fiyat teklifleri kampanyalı yani kısa bir süre için %50 indirimli. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bu bana yıllık $1 domain regleten siteleri hatırlattı..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senoyna
    senoyna's avatar
    Dişi

Mail.ru nun servisi ücretsiz 1 TB

imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    senoyna bunu yazdı

Mail.ru nun servisi ücretsiz 1 TB

Türkçeyi geçtim ingilizcesi yok mu?

edit varmıs

RotKerim tarafından 10/Nis/14 19:30 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mail.ru yılbaşına özel 1 Tb veriyordu. Şuanda 100 GB veriyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

chrome'da sayfaya sağ tıklayıp translate page to english (veya Sayfayı Türkçe'ye çevir) diyebilirsiniz.

mail.ru veya her türlü site için geçerli.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hayır nasıl bir disk alanları sunucuları var acaba bunların,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Hayır nasıl bir disk alanları sunucuları var acaba bunların,

hocam adamlarda toptan aldıkça fiyat düşüyor ya her gün internet ve disk maliyetleri de düştüğü için böyle müşteri kapmaya çalışmaları normal.

vodafone turkcell gibi alt yapı zaten ellerinde var daha fazla müşteri istiyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Korsan paylaşacaksanız Mediafire'den uzak durun. Zamanında az hesap banlamadı. Korsan konusunda daima Rusları tercih edin. Sırf Amerikan ekonomisine zarar vermek için telif olaylarını takmıyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

yunpan 360 cloud u da tavsiye ederim. 36tb alan sunuyor.

Tek problemi bana göre linux client ının olmayışı, onu da browser üzerinden telafi ediyorum mecburen.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

yandex saolsun 200 gb alan verdi, sorunsuz kullanıyorum eğer o olmasaydı hangisi hızlıysa onu satın alırdım.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 17