Bulut Depolamada Flaş İndirim. Mediafire 1 TB = 2.5 Dolar
-
Bildiğiniz gibi google ın yeni fiyat politikaları , bir çok ücretsiz ve yükek depolamaya sahip ücretsiz depolama servisinin ortaya çıkışı ile birlikte rakabet kızışmış durumda.
Bulut depolama konusunda en büyük olmasada en deneyimli servislerden biri olan MediaFire sitesi ( yıllar önce yüklediğim dosyaları bile hala tutuyor olması bana aşırı güven tazeledi ) şok bir indirime giderek 1 TB lık bulut depolama alanının aylık ücretini 2.5 dolara çekti.
Hali hazırda
Google Drive 15 GB Ücretsiz 1 TB = 10 Dolar
Yandex Disk 18 GB a kadar ücretsiz 1 TB = 30 dolar
MediaFire = 10 GB ücretsiz 1 TB = 2.5 Dolar
fiyatlandırma politikasına sahip. Unutmadan mediafire in şuan 100 TB depolama alanı için 29 dolar lık bir devasa teklifinin oldugunu da unutmayalım.
Ayrıca bu fiyat teklifleri kampanyalı yani kısa bir süre için %50 indirimli.
-
bu bana yıllık $1 domain regleten siteleri hatırlattı..
-
Mail.ru nun servisi ücretsiz 1 TB
-
senoyna bunu yazdı
Mail.ru nun servisi ücretsiz 1 TB
Türkçeyi geçtim ingilizcesi yok mu?
edit varmıs
RotKerim tarafından 10/Nis/14 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Mail.ru yılbaşına özel 1 Tb veriyordu. Şuanda 100 GB veriyor.
-
chrome'da sayfaya sağ tıklayıp translate page to english (veya Sayfayı Türkçe'ye çevir) diyebilirsiniz.
mail.ru veya her türlü site için geçerli.
-
Hayır nasıl bir disk alanları sunucuları var acaba bunların,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hayır nasıl bir disk alanları sunucuları var acaba bunların,
hocam adamlarda toptan aldıkça fiyat düşüyor ya her gün internet ve disk maliyetleri de düştüğü için böyle müşteri kapmaya çalışmaları normal.
vodafone turkcell gibi alt yapı zaten ellerinde var daha fazla müşteri istiyorlar.
-
Korsan paylaşacaksanız Mediafire'den uzak durun. Zamanında az hesap banlamadı. Korsan konusunda daima Rusları tercih edin. Sırf Amerikan ekonomisine zarar vermek için telif olaylarını takmıyorlar.
-
yunpan 360 cloud u da tavsiye ederim. 36tb alan sunuyor.
Tek problemi bana göre linux client ının olmayışı, onu da browser üzerinden telafi ediyorum mecburen.
-
yandex saolsun 200 gb alan verdi, sorunsuz kullanıyorum eğer o olmasaydı hangisi hızlıysa onu satın alırdım.