Bulut Vs Muro

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Kurtlar Vadisi Pusu 24. Bölüm Bulut ve Muro

http://www.youtube.com/watch?v=jowfw72dBCk

---

KVP 25. Bölüm - Muro ve Yalçin Bulut Dialoglari...

http://www.youtube.com/watch?v=NMBqDMTQn0Y

---

adam gercekten diziye ayrı bi hava katmış :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

murodan kıcık alıyordum ölsün istiyordum son 2 bölümdür söledikleriyle ortamı yumuşatıyor:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    bulut 1o numara adam ölürse çok üzülürüm :/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Pis bucuvalılar :C

Memati rulez  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    bulut 1o numara adam ölürse çok üzülürüm :/
    -----------------------------

Exca cım Bulut daha Memati İle kapışacak dur onların sohbetlerini çok seviyorum yaa bir birlerine laf atmalarına bayılıyorum " Al gülüm ver Gülüm" Bayılıyorum yahu 

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    süper yaa :P muroda komedi ama memati başka memati vs bulut number one :P en güzeli bulut memati ye sen bize gel dediğinde mematinin sen bize gel hem bizim ortamımız daha şen dediği lafta kopmuştum :D

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Muro Bulut Diyaloğu Part 1

Bulut : Kağıdın Varmı Kardeşim Burda Malın Olduguna Dair
    Muro : Sen Benim Kim Oldugumu Anladın Dimi
    Bulut : Anladım
    Muro : O Zaman Niye Yokus Yukarı Cıkıyorum Ben Güzel Kardeşim Malım Var Burda Almaya Geldim Nerde O İlyas Reis
    Bulut : İlyas Reis Sizlere Ömür
    Muro : İyi Olmus Yoksa Ben Öldürücektim Onu
    Bulut : Yerinde Ben Varım Şimdi Seni Göreyim
    Muro : Belamısın Arkadas Adam Öldürme ZamanI Değil Şimdi Ticaret Yapma Zamanı Ver Limandan Malımı Gideyim
    Bulut : Ticaretse Mesele Yok Seninle Anlasırız Ticaretin Altın Kuralı Nedir ?
    Muro : Nedir Nedir Nedir Bilmecemi Çözüyoruz Kardeşim Burda Yukardan Aşağı Sağdan Sola Aşağıdan Yukarı Nedir ?
    Bulut : 4 Kelime Yan Yana Al Gülüm Ver Gülüm
    Muro : Ben Gül Mül Bilmem Arkadas Bildigim Bir Ot Var OdA Diken
    Bulut : Bak Gülüm Sen Ticareti İbrahim Velid Le Yaptın Yani Hazarbeyoğullarıyla Biz Kimiz Tataroğulları Yani Bizle Bir Ticaretin Yok Eger Bizimle Bir Ticaret Yapmak istiyorsan Senin Ağababan Benim Ağababayı Arıcak Diyecek Ki Bizim Cocugun Emziğini Verin Bizde Vericez Yoksa Sabaha Kadar Burda Konussan Hava Ha Anladın Mı Gülüm
    Muro : Ben Anlıyorum Şimdi İnsanlar Niye Uyusturucu Kullanıp Bagımlı Hale Geliyor Diye Siz Komprador Usakları Adamı Varya Adamı Eroinman Edersiniz Lanet Olsun Ya Lanet Olsun

Muro Bulut Diyaloğu Part 2

Muro : Sırf Bir İnat Uğruna Saatlerimizi Yedin Bizi Burda Ağaç Ettin Sivilce Bastı Her Tarafımı Sen Biliyormusun Benim Saatim Ne Kadar Değerli
    Bulut : Markası Ne Gülüm Söyle Alalım
    Muro : Hahaha İşte Tipik Bir Burjuva Esprisiyle Karşı Karşıyayız Çeto Senin Paran Yetmez Benim Koluma Birşey Takmaya
    Bulut : Senin Bir Stresin Var Ama Çözemedim Bu Kadar Stres Yapma Gülüm Erken Ölürsün
    Muro : Stres Benim Değilmi Kardeşim İstediğim Zaman Ölürüm Sanane Çetin Çabuk Taşıyın Bu Bidonları İdeolojik Bir Çatışma İçine Girmek İstemiyorum
    Çetin : Tamam Başkan
    Bulut : Bana Bak Sen Neyin Başkanısın
    Muro : Çekme Beni Çatışma İçine Gelmem
    Bulut : Yok Gülüm Yok Sen Bu Sinirle Ticaret Yapamazsın Ama Ben Senin Sinirini Alırım Sen İki Sevkiyat Daha Yap Sinir Minir Kalmaz Olmadı BunLarı Toza Çevirdiniz Mi İlk Partiyi Sen Dene
    Muro : Bana Bak Bulut Yalçın Ölüm Listemin İlk Beş Sırası Dolu 6. Sırada Da Seni Benimle Muhattap Eden O Ayı Oğlu Ayı Var Seni 7 Yazıyorum
    Bulut : Eğer Listenin 1. Sırasındaki İsmi Söylersen Bir Daha Ki Sevkiyatta Sana Tek Bir Zorluk Bile Cıkarmıcam
    Muro : Yemin Et
    Bulut : Sana Yemin Etmiyeyim Söz Vereyim
    Muro : Polat Alemdar Ve İşbirlikçi Ajanları Var
    Bulut : Bak Polat Alemdara Birşey Demem Ama O İş Birlikçi Arkadaşlardan Mematiyi Bi Ayır
    Muro : Çetin Memati Kim?
    Çetin : Abi Benim Gibi Sağ Kolu
    Muro : Eee Ne Olmus Mematiye ?
    Bulut : Onu Öldürme İlk Sevkiyattan Para Almıcam
    Muro : Kardeşim Ben Senin Aile İçi Dengene Karısıyormuyum Sen Benim Örgüt İçi Dengeme Karısıyorsun
    Bulut : Ya Karıstırma Aileyi Örgütü Al Gülüm Ver Gülüm Dedim Sana Ticaret Bu
    Muro : İyi Ha Bi Eksik Ha Bi Fazla Ama Bende Merak Ettim Niye Ölmesini İstemiyorsun Akraban Mı O İş Birlikçi Senin
    Bulut : Yoo Ölmesini İstemiyorum Değil Başkasının Öldürmesini İstemiyorum
    Muro : Sen Şimdi Benden Canlı Mı İstiyorsun Mematiyi ? Yani Ne Yapmamı İstiyorsun
    Bulut : Mematiye Karısma Diyorum Başka Birşey Demiyorum
    Çetin : Başkan Hazırız
    Muro : Çetin Şoföre Söyle Bizim Tampondan Ayrılmasın Yol Da Bir Problem İstemiyorum
    Çetin : Tamam Başkan
    Muro : Senin Ricanıda Bir Düşünecem
    Bulut : Saol Başkan
    Çetin : Başkan Niye Örgütsel Sırları Söylüyorsun Polat Alemdar Falan Diye
    Muro : Sanki Sen Çeneni Tutuyorsunda Ulan Okadar Sana Sorgu Teknikleri Ögrettim Memati Kimdir Diyorum Sanki Ben Bilmiyormusum Gibi Hemen Atlıyorsun Ordan Benim Gibi benim Gibi Kro Yürü Lan Terbiyesiz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    azrail_baba diyalogları kafadan mı yazdın :) Merak ettim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

MURODAN SEÇMELER..

-Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine...

-Emperyalİst eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı...

-Maalesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor.

-Bu don ne böyle; masmavi, bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek.

-Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın Çeto.

-Burada Lenin'i saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. Ne diyordu büyük lider; Devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel devrimciler gerçekleştirecektir. Yani sen değil Çeto, ben...

Toplam Hit: 1195 Toplam Mesaj: 9