folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunalım Girdim Giriyorum [Finaller]

Bunalım Girdim Giriyorum [Finaller]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    İbretlik üniversite hayatımı anlatayım sana da rahatla biraz :) Sene 2000 ESOGÜ istatistik bölümünü kazandım. Sene 2002 ESOGÜ istatistik bölümünden atıldım. Sene 2003 ESOGÜ İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandım. Sene 2010 ESOGÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. :) Yani üniversite maceram 10 sene sürdü. Ben de şu okul bitsin başka bi şey istemiyorum diye dert ederdim senin gibi. Okul bitti dertler bitmedi mürit. Şimdi de yok gelecek kaygısı yok askerlik yok gönül mevzuları. Yani demem o ki; okul biter dert bitmez. O yüzden koy dötüne rahvan gitsin be mürit :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MY91
    MY91's avatar
    Erkek

dreamth bunu yazdı:
    -----------------------------
    İbretlik üniversite hayatımı anlatayım sana da rahatla biraz :) Sene 2000 ESOGÜ istatistik bölümünü kazandım. Sene 2002 ESOGÜ istatistik bölümünden atıldım. Sene 2003 ESOGÜ İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandım. Sene 2010 ESOGÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. :) Yani üniversite maceram 10 sene sürdü. Ben de şu okul bitsin başka bi şey istemiyorum diye dert ederdim senin gibi. Okul bitti dertler bitmedi mürit. Şimdi de yok gelecek kaygısı yok askerlik yok gönül mevzuları. Yani demem o ki; okul biter dert bitmez. O yüzden koy dötüne rahvan gitsin be mürit :)

Benim 2.senem Makine Mühendisliği. Daha ilk dönem bitmeden 1-3 olduğumun resmi ortaya çıktı. Bende bazen böyle buhranlar geçiriyorum hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo bu lanet okul... Ama sonradan kendi kendime diyorum... BİTECEK a.q ya seve seve yada seve seve okuyacaksın sen bu okulu başka yolu yok....       Demem o ki sende düşün aga oturup sinir sitress yapacağına,  dreamth abiminde dediği gibi koy g*te be kardeşim sık dişini biter elbet....

Hayatı tesbih yaptım... Bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Hacım madem öyle dertleşcek değil beraber çalışcak birini ara

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    Hacım madem öyle dertleşcek değil beraber çalışcak birini ara

:I

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bende daha hazırlığı atlamaya çalışıyorum itü profiency sınavını vermem gerekiyor ama şu halleri görünce hazırlıkta mı kalsam diyorum rahat rahat :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Şaka mısınız oğlum?

24 saat internette fink atıyosunuz sonra final gecesi ve sonrası dertleniyosunuz.

Adam gibi, olması gerektiği gibi çalıştınız geçemediniz de mi ağlıyosunuz :\

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

bende daha hazırlığı atlamaya çalışıyorum itü profiency sınavını vermem gerekiyor ama şu halleri görünce hazırlıkta mı kalsam diyorum rahat rahat :D

hazırlık çok güzel lan kal valla :D. illa geçmek istiyosan yabancı diller sitesine kelime ekliyolar word dosyası onu indir alayını ezberle essay yazmayı iyi öğren geçersin.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

Şaka mısınız oğlum?

24 saat internette fink atıyosunuz sonra final gecesi ve sonrası dertleniyosunuz.

Adam gibi, olması gerektiği gibi çalıştınız geçemediniz de mi ağlıyosunuz :\

şakayız oğlum.

zaten zamnında çalışmamışım edindiğim tecrübenin çok boktan oldunu söylüyorum  çalıştımda kaldım demedim

ha buda çok oldu tabi.

matematik24.com
Toplam Hit: 3408 Toplam Mesaj: 19