folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunalımdamıyım?

Bunalımdamıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Seninki biraz şımarıklık olmaya başlamış bi gün iyi bi sopa yersen  düzelir..

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Tarık öldürtücen adamı ha.. Olum adam gaza gelse gitse dalsa daldığı eleman boş gezmese bıçağı soksa ne bok yicen ?

o da herkeze dalmasın o zaman sen tabi Cihangir mahallesinin ara sokaklarından geçerken tinerciye dalarsın başka Bebekde bankada adama dalarsın başka :)

Hocam ben Zeytinburnundayım Ve kavga etmem malmıyım öyle deşarj mı olunur ha tabi herkesin zevki farklı ayrı bişi ama ben deşarj olabildiğim bişey hatırlamıyorum :/

olm ben biliodum zten senin dengesiz olduğunu ama kırılma diye hiç sölemedim :D

konuya gelirsek hap map boş işler aman diyim sakinleşcem die başlarsın sora müptezl olur kalırsın başımıza

böle tasavvufi konulara gir ney taksimi dinle ruhunu kötü şeylerden arıtmaya çalış resim yap beni bul :D

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

KGD bunu yazdı:

Mr_Dark bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Tarık öldürtücen adamı ha.. Olum adam gaza gelse gitse dalsa daldığı eleman boş gezmese bıçağı soksa ne bok yicen ?

o da herkeze dalmasın o zaman sen tabi Cihangir mahallesinin ara sokaklarından geçerken tinerciye dalarsın başka Bebekde bankada adama dalarsın başka :)

Hocam ben Zeytinburnundayım Ve kavga etmem malmıyım öyle deşarj mı olunur ha tabi herkesin zevki farklı ayrı bişi ama ben deşarj olabildiğim bişey hatırlamıyorum :/

olm ben biliodum zten senin dengesiz olduğunu ama kırılma diye hiç sölemedim :D

konuya gelirsek hap map boş işler aman diyim sakinleşcem die başlarsın sora müptezl olur kalırsın başımıza

böle tasavvufi konulara gir ney taksimi dinle ruhunu kötü şeylerden arıtmaya çalış resim yap beni bul :D

Denemedik mi denedik olmuyore Resime yeteneğim yok hiçbişeye yeteneğim yok sabah akşam burda oturmaktan başka mk :R

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

:|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

iyi fikir verion ha sende

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sabah citol akşam yatmadan bir saat önce remiron hem senin bünyeni çok sarsmaz hemde bu dediklerinden kurtulursun sabah falan almaya kalkma remironu uyumazsan 1 saat sonra seni bayıltıp uyutur sendeki sorun belli monotonluktan bunalmış beynin yeni oyunlarla rahatlamaya çalışıo + kaçtığın we yüzleşmek istemediin derinlere attığın bi konu gün yüzüne çıkmaya çalışıodr seninkinin aynını ben yaşadım ordan tecrübeliyim

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

sabah citol akşam yatmadan bir saat önce remiron hem senin bünyeni çok sarsmaz hemde bu dediklerinden kurtulursun sabah falan almaya kalkma remironu uyumazsan 1 saat sonra seni bayıltıp uyutur sendeki sorun belli monotonluktan bunalmış beynin yeni oyunlarla rahatlamaya çalışıo + kaçtığın we yüzleşmek istemediin derinlere attığın bi konu gün yüzüne çıkmaya çalışıodr seninkinin aynını ben yaşadım ordan tecrübeliyim

Laroxyl + Lustral + Dideral + Etol Fortan + Stilizan ve bi kaç aptal saptal ilaç kullandım şuanda Düzenli olarak Laroxyl Ve Dideral kullanıyorum sorun edermi yanında içsem ?

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Mr_Dark bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Laroxyl + Lustral + Dideral + Etol Fortan + Stilizan ve bi kaç aptal saptal ilaç kullandım şuanda Düzenli olarak Laroxyl Ve Dideral kullanıyorum sorun edermi yanında içsem ?

onlarla ewet eder çünkü remironu ben yanlışlıkla sabah içtim tansiyon falan kalmadı bayıldım o ilaçlarla birleştirmeni tawsiye etmem ama bu dediklerim seni aptal yapmaz sadece normal yapar normalden kastımda wermen gereken tepkileri wermen gereken dozda werdirir

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 2175 Toplam Mesaj: 19