Bundan Daha Saçma Bi Program Varmı ¿
-
bilmiyorum izleyeniniz var mı ? fox tv'de bizden kaçmaz'diye bi program var ne kadar gereksiz ne kadar saçma yaw bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor biri bişi dior ordan burdan ekip ekleyip farklı bişi yapıyor sonra kendilerini türkiyenin dürüst basını ilan edio plajı gösteriyo din elden getti diyo bi benmiyim rahatsız olan anlamadım getti ...
-
Ben ordaki muhabire uyuz oluyorum.Ağır ağır sanki korkunca bişey anlatırmış gibi anlatıyor bazen :)
-
millet izledikce yayınlamaya devam ediolar
-
Talep varsa arz vardır.
-
yaw bunlara bi dur demek lazım yaw boş boş milletin beynini yıkıyor bir çok kişide merakla bekliyo geçenlerde bilmem kimin öpüşmesini gösteriyodu dşyo az sonra sansürsüz sanki sansürsüz yapması büyük bişi
-
tv izlemeyince sorun yok bende
ama bizim şantiyede millet kadın proğramı izliyor a.q
izleyen onlar uyuz olan benim
-
Adamlar çok abzurt ya o bilmemne kafa vardı bi tane necati şaşmazla konuşuo şu gürkan uygunun düğününde ne hedie aldınız dedi spiker bu bilmem dedi... Adam cevap olarak zaten neyi bilirsinzki siz dedi :|
-
Hayatımda magazin programları kadar gereksiz programlar bilmiyorum ben.
Topluma olan zararlarından bahsedecek olursak en az iki sayfa yazabiliriz..
ama faydalarından bahsedemeyiz.. hepsi aynı.
-
bu tip programlar ülkenin kötü gidişatından vatandaşın uyanmasını engellemek için en güzel yol.Ötesi yok.Diğer bi yandan arz talep meselesi.Halk bunları seviyor arkadaş.Mankenin g.tüyle playboyun çküyle ilgileniyo.Ona ne ekonomiden,siyasetten.
-
yıllardır tv seyretmeyen biri olarak çok mesudum :)) en şu pop star top star olayı beni deli ettiydi
yahu bi program akşam 20 den 01 e kadar (5 saat amk) sürer mi ? hadi sürdü bu kadar saçma sikindirik işe yaramaz töbe töbe..
milleti ayakta uyutuyolar walla.. bi yere misarfirliğe gidiyom geçmişler tv nin karşısına millet sanki zombie :| evi götürsen haberleri yok..
-
magazin programlarının hangisi saçma degil ki