Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
Bune.La Son Hali Son Durumlar Ve Yorumlarınız
Bune.La Son Hali Son Durumlar Ve Yorumlarınız
-
Hocalar selamlar daha öncelerden bi konu açmıştım bune.la ile alakalı şimdi ben ekipten koptum iş güçten dolayı arkadaşlar kendi çabalarıyla wordpress kurup şekillendirdiler(her ne kadar wordpressin bu konu için yetersiz daha doğrusu zor oprimize olduğunu anlatmaya çalışsamda) ve site konseptinide baştan aşşağı değiştirdiler.
Herneyse benden siz değerli müridlerin yorumlarını almamı istediler yorumlarınıza cidden önem veriyorlar eksik gedik iyi olmuş vs ne görüyorsanız konsepte göre.... Yorumlarınızı eksik etmeyin.
-
arka planın karanlık olması biraz kötü durmuş bence
edit: hocam göz yormaması için twitter mobildeki gibi iki mod(gündüz - gece modu) olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. bi tane toggle buton ve sanırım html5 ile css değişebilir :)
snrhsn tarafından 21/Mar/17 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
snrhsn bunu yazdı
arka planın karanlık olması biraz kötü durmuş bence
göz yormaması açısından yapıldı hocam özellikle
-
hocam çok kalabalık olmuş anasayfa,arka plan rengi beyaz olabilirdi.
-
bencede hocam,güzel ancak arka plan gerçekten çok koyu..biraz daha açık olabilirse daha iyi olur.
-
Tasarım güzel duruyor, farklı olmuş. Ama sanırım biraz daha dokunuşa ihtiyacı var.
-
Hocam teman nedir, güzel bir tema bulamadım blog hazırladım gibi, gerçi içeriği de tumblrdan aldım da.
-
Arka plan hava durumuna göre renk alabilir.Mesela yazın açık bir rengin o gün beklenen sıcaklığa göre koyulaştırılıp ya da açılması gibi.Kışın da daha koyu bir renk seçilip aynısı yapılabilir.
-
eyvallah hoclar yorumlarınız emin olun dikkate alınıyor hatta sitenin gidişatını etkiliyor emin olabilirsiniz. Devam yorumlara....
@catlax66 temayı bilmiyorum hocam....
-
temanın adı boombox
https://www.jojothemes.com/2016/12/boombox-v1-6-0-viral-buzz-wordpress-theme.html
-
RSS desteğini bulamadım. Yapılırsa takip edebilirim.
edit:
wordpress olduğundan site sonuna /rss yazınca açıldı.
DE5TROY3R tarafından 21/Mar/17 13:27 tarihinde düzenlenmiştir