folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunlar Bizimle Dalgamı Geçiyorlar ?

Bunlar Bizimle Dalgamı Geçiyorlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Böyle eğitim sisteminin ben taaaaa...  Ne sistemi ya sistem ne gezer bizde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kafayı yicem biri bana yardımcı olsun dersaneden geri cagırıyolarmıs hızlandırılmıs program ben nasıl fen lisesiyle yarısıcam anadolu lisesleriyle yarısıcam sene basından beri dersanede dahil gormedik hiçbir konum lys ile alakalı okulda da da gormedik ailemde baskı yapar oldu allah kahretsin bunların ben ta yapacakları işin yemin ediyorum unıversiteye falan gitmek istemiyorum artık bu kadar emeğim boşa gitti aileme de laf anlatamıyorum kahretsin...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Hocam devlet verdiği bir hakkı bir anda alamaz mesela bundan iki sene önce öğretmen liselerinde verilen 24 puan düşürüldü, o zmanda okula daha önceden girenlerin hakkını direkt ellerinden alma olduğu için dava açılmıştı ve geri adım atmışlardı.Ama bu durum birmidir bilemiyorum
    bknz: yıllar önce düzlise öğrencilerine 2. bölüm dersleri gösterilmezken onlarda aynı duruma sokulmuşlardı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam devlet verdiği bir hakkı bir anda alamaz mesela bundan iki sene önce öğretmen liselerinde verilen 24 puan düşürüldü, o zmanda okula daha önceden girenlerin hakkını direkt ellerinden alma olduğu için dava açılmıştı ve geri adım atmışlardı.Ama bu durum birmidir bilemiyorum
    bknz: yıllar önce düzlise öğrencilerine 2. bölüm dersleri gösterilmezken onlarda aynı duruma sokulmuşlardı.

Hocam ben liseye basladığımdan beri 2. bolum gormuyorum ki ayrıca dersaneye giderken sadece 1. bolum konuları ogretildi sınav bitti biz dersaneyi bıraktık bu karar cıktı saka gibi

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hak etmiyoruz diyemem.Hak ediyoruz.Verin adamlara oyları, dalgada geçerler adam da seçeler (((:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

Arkadaşlar kafayı yicem biri bana yardımcı olsun dersaneden geri cagırıyolarmıs hızlandırılmıs program ben nasıl fen lisesiyle yarısıcam anadolu lisesleriyle yarısıcam sene basından beri dersanede dahil gormedik hiçbir konum lys ile alakalı okulda da da gormedik ailemde baskı yapar oldu allah kahretsin bunların ben ta yapacakları işin yemin ediyorum unıversiteye falan gitmek istemiyorum artık bu kadar emeğim boşa gitti aileme de laf anlatamıyorum kahretsin...

yapılmak istenen de tam da bu zaten; Üniversiteden soğumuş gençler yaratmak neden çünki cehalet ve bezmişlik en iyi siyasi yatırım

Şimdi aKP savunucularını duyar gibiyim;

'' ne alakası var AKP ile mahkeme karar vermiş yauuuuuu '' diye

Ben vazgeçtim artık zaten hergün oğlumun başının etini yemekden ders çalış diye diye, nasılsa F Tipi yazıp 2220 ye yollarız şifreler cebimize gelir :)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sınava girecek biri olarak teknoloji fakultelerine karşıydım ama bu kadarda pes ulan yarıyılda yapılırmı bu? Millet buna göre çalıştı.

"bea"
Toplam Hit: 2896 Toplam Mesaj: 18