Bunlar Bizimle Dalgamı Geçiyorlar ?
-
Böyle eğitim sisteminin ben taaaaa... Ne sistemi ya sistem ne gezer bizde.
-
Arkadaşlar kafayı yicem biri bana yardımcı olsun dersaneden geri cagırıyolarmıs hızlandırılmıs program ben nasıl fen lisesiyle yarısıcam anadolu lisesleriyle yarısıcam sene basından beri dersanede dahil gormedik hiçbir konum lys ile alakalı okulda da da gormedik ailemde baskı yapar oldu allah kahretsin bunların ben ta yapacakları işin yemin ediyorum unıversiteye falan gitmek istemiyorum artık bu kadar emeğim boşa gitti aileme de laf anlatamıyorum kahretsin...
-
Hocam devlet verdiği bir hakkı bir anda alamaz mesela bundan iki sene önce öğretmen liselerinde verilen 24 puan düşürüldü, o zmanda okula daha önceden girenlerin hakkını direkt ellerinden alma olduğu için dava açılmıştı ve geri adım atmışlardı.Ama bu durum birmidir bilemiyorum
bknz: yıllar önce düzlise öğrencilerine 2. bölüm dersleri gösterilmezken onlarda aynı duruma sokulmuşlardı. -
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam devlet verdiği bir hakkı bir anda alamaz mesela bundan iki sene önce öğretmen liselerinde verilen 24 puan düşürüldü, o zmanda okula daha önceden girenlerin hakkını direkt ellerinden alma olduğu için dava açılmıştı ve geri adım atmışlardı.Ama bu durum birmidir bilemiyorum
bknz: yıllar önce düzlise öğrencilerine 2. bölüm dersleri gösterilmezken onlarda aynı duruma sokulmuşlardı.
-----------------------------Hocam ben liseye basladığımdan beri 2. bolum gormuyorum ki ayrıca dersaneye giderken sadece 1. bolum konuları ogretildi sınav bitti biz dersaneyi bıraktık bu karar cıktı saka gibi
-
Hak etmiyoruz diyemem.Hak ediyoruz.Verin adamlara oyları, dalgada geçerler adam da seçeler (((:
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar kafayı yicem biri bana yardımcı olsun dersaneden geri cagırıyolarmıs hızlandırılmıs program ben nasıl fen lisesiyle yarısıcam anadolu lisesleriyle yarısıcam sene basından beri dersanede dahil gormedik hiçbir konum lys ile alakalı okulda da da gormedik ailemde baskı yapar oldu allah kahretsin bunların ben ta yapacakları işin yemin ediyorum unıversiteye falan gitmek istemiyorum artık bu kadar emeğim boşa gitti aileme de laf anlatamıyorum kahretsin...
-----------------------------yapılmak istenen de tam da bu zaten; Üniversiteden soğumuş gençler yaratmak neden çünki cehalet ve bezmişlik en iyi siyasi yatırım
Şimdi aKP savunucularını duyar gibiyim;
'' ne alakası var AKP ile mahkeme karar vermiş yauuuuuu '' diye
Ben vazgeçtim artık zaten hergün oğlumun başının etini yemekden ders çalış diye diye, nasılsa F Tipi yazıp 2220 ye yollarız şifreler cebimize gelir :)
-
Sınava girecek biri olarak teknoloji fakultelerine karşıydım ama bu kadarda pes ulan yarıyılda yapılırmı bu? Millet buna göre çalıştı.