Bunlar Gerçek Mi ?
-
Bosluk bunu yazdı
yav hadi iranın baskentını atilla koçu bılmezsınde yaşar buyukanıtıda bilme oy vermeyecem ona ne demek aq
haha :D
Atilla Koçu bende tanımıyordumda bana sorsalar tanımıyorum der geçerim egom zarar görmesin diye mutlaka bir yorum yapıp kendimi daha fazla rezil etmezdim bilmediğim bir konuda :D -
Gerçek felan değil bana niye denk gelmedi şimdiki gençler daha zeki geçmiştekilere göre
-
beyler çoğu palavra figuran bunların ben soru sordujkları 12 kişiyiy dizilerde oynarken filan gördüm figuran olarark yani inanmayın çoğuna
-
SeRDaR bunu yazdı
beyler çoğu palavra figuran bunların ben soru sordujkları 12 kişiyiy dizilerde oynarken filan gördüm figuran olarark yani inanmayın çoğuna
bu soruları biz soralım sokakda ben yine böyle tipler çıkar diyorum :)
-
SeRDaR bunu yazdı
Askere gidene kadar bende böyle şeylerin kurmaca olduğunu düşünüyordum.Askere gidince fikirlerim değişti.Malesef ülkemizde okuma yazma bilmeyenler insanlar olduğunu gördüm.Tabi bunlar gibi iyi giyimli şehirli değillerdi.Ama bunlarında doğruluğuna inanıyorum.
-
kilit11 bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Askere gidene kadar bende böyle şeylerin kurmaca olduğunu düşünüyordum.Askere gidince fikirlerim değişti.Malesef ülkemizde okuma yazma bilmeyenler insanlar olduğunu gördüm.Tabi bunlar gibi iyi giyimli şehirli değillerdi.Ama bunlarında doğruluğuna inanıyorum.
ya yok değil okuma yazma bilmediğini göğsünün gere gere utanmayan adamlar var çok dopru bunların çoğu gherçekmi gerçek sen askere ne bakıyorsun askerde 20 yaşına kadar sadece kendi köyünden ve köyünün dağı nyaylasından başka bir yer görmemeiş ilk defa şeehiri askerde görenler gördüm o ayyrı
ama bana denk geldi birgün böyle röportajlar izliyordum bir baktım soru sordukları bir dizide kafede oturan adam gibib basit rollerde dedim ibneler dümen yapmışlar