Bunlar Gerçek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

yav hadi iranın baskentını atilla koçu bılmezsınde yaşar buyukanıtıda bilme oy vermeyecem ona ne demek aq

haha :D

Atilla Koçu bende tanımıyordumda bana sorsalar tanımıyorum der geçerim egom zarar görmesin diye mutlaka bir yorum yapıp kendimi daha fazla rezil etmezdim bilmediğim bir konuda :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Gerçek felan değil bana niye denk gelmedi şimdiki gençler daha zeki geçmiştekilere göre

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

beyler çoğu palavra figuran bunların ben soru sordujkları 12 kişiyiy dizilerde oynarken filan gördüm figuran olarark yani inanmayın çoğuna 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

beyler çoğu palavra figuran bunların ben soru sordujkları 12 kişiyiy dizilerde oynarken filan gördüm figuran olarark yani inanmayın çoğuna 

bu soruları biz soralım sokakda ben yine böyle tipler çıkar diyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Askere gidene kadar bende böyle şeylerin kurmaca olduğunu düşünüyordum.Askere gidince fikirlerim değişti.Malesef ülkemizde okuma yazma bilmeyenler insanlar olduğunu gördüm.Tabi bunlar gibi iyi giyimli şehirli değillerdi.Ama bunlarında doğruluğuna inanıyorum.

21 mayıs 1864
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kilit11 bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Askere gidene kadar bende böyle şeylerin kurmaca olduğunu düşünüyordum.Askere gidince fikirlerim değişti.Malesef ülkemizde okuma yazma bilmeyenler insanlar olduğunu gördüm.Tabi bunlar gibi iyi giyimli şehirli değillerdi.Ama bunlarında doğruluğuna inanıyorum.

ya yok değil okuma yazma bilmediğini göğsünün gere gere utanmayan adamlar var çok dopru bunların çoğu gherçekmi gerçek sen askere ne bakıyorsun askerde 20 yaşına kadar sadece kendi köyünden ve köyünün dağı nyaylasından başka bir yer görmemeiş ilk defa şeehiri askerde görenler gördüm o ayyrı 

ama bana denk geldi birgün böyle röportajlar izliyordum bir baktım soru sordukları bir dizide kafede oturan adam gibib basit rollerde dedim ibneler dümen yapmışlar

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2302 Toplam Mesaj: 17