Bunlar Hangi Tarikattan
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
Zikrin efdali sessiz ve içten olanıdır diye biliyorum. Diğer türlü riya karışabiliyor. Yadırgayıp yadırgamama konusuna gelince insanlar gay barlarda lezbiyen barlarda plajlarda istiklalde her haltı karıştırıken onları hoş gorup bunlara kafayı takmak bir müslümana yakışmaz.
-----------------------------bu kadar.
-
---ALPER--- bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
bizim tarikatta buluşup böle bir zikir yapsak mı acaba... şeyhimiz böle şeylere izin veriyor mu...
-----------------------------şeyhden cevap bekliyoruz :D
-----------------------------zaaaaa bizim ilahiler boca cunior marsıyla olur kesin ::D :D :D hobaaa
-----------------------------hocam o boca juniors marşını mp3 olarak paylaşabilirmisin varsa :D
-
tantum bunu yazdı:
andidit bunu yazdı:
Zikrin efdali sessiz ve içten olanıdır diye biliyorum. Diğer türlü riya karışabiliyor. Yadırgayıp yadırgamama konusuna gelince insanlar gay barlarda lezbiyen barlarda plajlarda istiklalde her haltı karıştırıken onları hoş gorup bunlara kafayı takmak bir müslümana yakışmaz.
-----------------------------bu kadar.
----------------------------- -
emre_gss bunu yazdı:
http://habervaktim.com/haber/132728/basbugun_oglu_pkk_sanigi_ile.html
bu en babası bence açmıştım konusunu bi ara yine..
-----------------------------hocam arka plandaki müzik nedir?
-
Bunların ibadeti böyleyse eğlenceleri nasıldır
-
dead_march bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------sırf bunu yapmak için insanın tarikata katılası geliyor
-----------------------------arka fona başka bir müzik eklenmiş sanırım:) facebookta da vardı bi ara böyle videolar.
-
Hakikaten çok güldüm yaw :) Özellikle temposu çok güzel oturmuş. Yapanın ellerine sağlık :)
-
Tut sıkı yançek tarikatı..
-
bunlara sado mazo cu diyolar :D
-
dead_march bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------sırf bunu yapmak için insanın tarikata katılası geliyor
-----------------------------sanki rock konserinde adamlar yha :D