Bunlar Nasıl Bişidir
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
bana fake diyenlere ben fuk yu diyorum :|
-----------------------------hahahha :D öyle salak bi kız vardı bunu diyen :D
-
steroid manyakları ... | doğal değil ama fotolar gercek
-
bunlara vur demene gerek yok :D dokun de acı çektirmeden öldürür direk :D:D
-
Siteden Elemanın Biride Bunu Yazmış ;
kası sewerim ama buna kas denemez resmen bildigimiz balon vede damarlar zorlanmadan ne hale gelmiş bu arada eger damar kalın deilse şişmedir ama damarlar genişlemişse gerçektirBunun Gerçekliği Nedir?
-
steroidle yapılmış kasdır bunlar gerçekmidir bilmem suplementler yani sporcu gıdaları kimyasal değildir steroid kimyasaldır bilmeyen arkadaşlara amino asiti doping gibi gösteriyorsun ...
-
arkadaşlar bunlar kesinlikle zayıflayamaz. zayıflasalar bile derileri çuval gibi sarkarrr
-
Fake olduklarını düşünmüyorum. Bu şekilde extreme body building yapan bir sürü insan var. Nette aratırsanız tonla resim, video bulursunuz. Bunlar vücutlarıyla yarışmalarda kapışıyor. Her işin bir manyağı var. Onlarda bunlar...

-
Manyaklar aga bunlar, kas üstünde kas cikartmislar :D
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------Manyaklar aga bunlar, kas üstünde kas cikartmislar :D
-----------------------------Sadece Kas Çıkarsalar İy Hoca ::::D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Fake olduklarını düşünmüyorum. Bu şekilde extreme body building yapan bir sürü insan var. Nette aratırsanız tonla resim, video bulursunuz. Bunlar vücutlarıyla yarışmalarda kapışıyor. Her işin bir manyağı var. Onlarda bunlar...

-----------------------------en iğrencide bu ipneymiş
gram akıl yok valla adamlarda