Bunlar Türk Askerinin Neyini Ele Geçirdik Diyor ?
-
rappermcs bunu yazdı
sorun yok beyler Türkiyeyi demir ağlarla ördüler.!
Hocam O Konuda Bir Problem Bence Yok. Adam Boş Durmuyo Yapıyorlar Türkiye ye Faydalı işler. Terör AKP Yokkende Vardı. Irkçılık PKK Yokkende Vardı.... Türkiye Bireyden Başlayarak Düzelmedikçe Bu İşler Bu Topraklarda Sürer Gider. Hepte Suçlayacak Birilerini Bularak Rahatlamaya Gayret Edeceğiz.. Suçladığın kişi Yaraya Suçlanmasından Ötürü Dermanda Olmuyor Ne Yazıkki.
Hastalık Belli. = Sevgisizlik = Çekememezlik. = Tahammülsüzlük.
ShockMan tarafından 18/Ağu/12 10:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Hocam O Konuda Bir Problem Bence Yok. Adam Boş Durmuyo Yapıyorlar Türkiye ye Faydalı işler. Terör AKP Yokkende Vardı. Irkçılık PKK Yokkende Vardı.... Türkiye Bireyden Başlayarak Düzelmedikçe Bu İşler Bu Topraklarda Sürer Gider. Hepte Suçlayacak Birilerini Bularak Rahatlamaya Gayret Edeceğiz.. Suçladığın kişi Yaraya Suçlanmasından Ötürü Dermanda Olmuyor Ne Yazıkki.
Evet hastalık kesinlikle belli. Bildiğin Atatürk düşmanlığı. ama gün gelir devran döner yüce divan gözlerinden öper tayyik.
neyse artık kızmıyorum görüyorum ki sadce bunlar değil halk da Atatürk düşmanı ve tarihine geçmişine ihanet ediyor. O yüzden müstehak diyor gün gelene kadar kendi hayatıma bakıyorum.
-
rappermcs bunu yazdıShockMan bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Evet hastalık kesinlikle belli. Bildiğin Atatürk düşmanlığı. ama gün gelir devran döner yüce divan gözlerinden öper tayyik.
neyse artık kızmıyorum görüyorum ki sadce bunlar değil halk da Atatürk düşmanı ve tarihine geçmişine ihanet ediyor. O yüzden müstehak diyor gün gelene kadar kendi hayatıma bakıyorum.
Atatürk İyi Bir Asker İyi Bir Komutandı. Tarihte Eşine Az Rastlanan Bir Şahsiyet. Ancak Gel gelelim. Atatürk ün Kullanılarak İnsanların Robotik Bir Bakış Açısı Yada Belli Bir Yöne Sevkedilmesine Karşı Olmamla Beraber Atatürkün 150 Yıl Önceki Fikirleri Artık Büyüyen Türkiyeye Dar Geliyor. Bu Fikirler ile Türkiye Devam edemez. Onun Zamanındaki Doğrular İle Zamanımızdaki Doğrular Artık Aynı Değiller.
Zihinlere Atatürk Sevgisi Adı Altında Pompalanan Şeylere Karşıyım. Bunu Pompalayanlar Belki Onu Kullanan Düşmanlarımız Bile olabilirler. Böyle Bir Açık Türkiyeyi Bu Mevcut Duruma Sokmuştur.
En Güzeli Ona Saygımızı Sunmak. Kendisi Zaten Hakettiği Değerdedir. Kendisini Rahat Bırakmamız. En Güzeli Budur.