Bunları Bana Temin Edebilecek Var Mı??
-
1.fet ++++++++++++
2.mosfet++++++++++++
3.jfet++++++++++++++++
4.bjt+++++++++++++++
5.igbt++++++++++++++++
6.diyot++++++++++++++++++
7.zenner diyot+++++++++++++
8.diak +++++++
9.kuadrak++++++++
10.kapasitif diyot ----------------------
13.transistör++++++++++++++++
14-triyak ++++++++++
15-tristör ++++++++++
16-optocuplör (içinde transistör var diye yazdım)
17-Fotodiyot18- shotky diyot
19- scr
20- ntc
21- ptc
arkadaşlar bunları bana temin edebilcek varmı...
konu şu : güç elektroniğindek ullanılan yarı iletken anahtarlama elemanları falan filan fiso işte :))
şöyle bir durum var..
igbt kullanmak istemiyorm.. eğer mümkünse igbt yerine ntc veya ptc toplamda 20 tane olucak zaten.. eğer bir düzenleme yapıcaksam ben buraya ayırıcam tam listeyi bu listeyii yarın bana temin edebilecek var mı??
şöylede bir durum var yarın günü birlik bir şekilde aps şekilde yani ptt ile hızlı kargo şekilde postalayabilecek vardır umarım.. ekstra uyarı :))
her malzeme ayrı ayrı poşette olmalı...
EĞER LİSTEDE DÜZENLEME YAPARSAM ALTTAKİ MESAJDA BUNU BELİRTİCEM..
-
Bilecik Kredi Yurtlar Kurumu
Yasin Durmuşoğlu
Gülümbe/Bilecik
0544 848 29 28
bu irtibat adresleri bana ait.. lütfen bir hayır sever el atsın artık :|
-
kendim istanbulda olamadıgımdan dolayı kendim alamadım alan kişiye zaten parasnı ptt ile aktarırım kimse kuşkuda kalmasn.. durum biraz acil oldugundan böyle br şeye başvurdum
-
konudan anlamam ama yardımcı olmak adına bende bi up yapayım(umarım bir an önce istediklerini bulursun)
-
İnternetten alabiliyosun aslında, online satış yapan elektronik marketler var, birde başlığı keşke elektronik malzeme temini için yardımcı olacak var mı fln yapsaydın...
-
nerelerde satılır pazar günü gidip alim
-
@rene
hocam online satış yapan siteler normal kargoluyorlar ki oda 2 gün 3 gün sürer mnimum... ayrıca elektronik malzeme yapsaydım diğer üyeler pek girip bakmazlardı.. herkezin yardımcı olabilceği bir konu aslında :) elektronik malzeme satılan yerlerde bulunan malzemeler..
@yaso
lan yaso haftasonunu beklemez yarın hallolmalı sanırm cumaya kadar elimde olmalı malzemeler..
edit: yaso yarın ekingene sorma imkanın var mı ???
-
http://www.bluemavi.com/
gir sipariş ver kargoyla kapına kadar gelsin
-
tamamda kargonun maximum 1 gün içinde elimde olması şart
-
yok mu karaköye gidicek :|
-
irtibat numaralarımı filan falanını bıraktım bilginize.. kimsenin parası bende kalmaz arahat olun..