folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunları Biliyor Musunuz?

Bunları Biliyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExTrEmE_
    ExTrEmE_'s avatar
    Erkek
    ben senı tebrık edıyorum arkadasım cok saol ben bu tur bılgılere meraklıyımdır ve bıldıklerımı anlatsam 239020753702307 gun surer:P:P..bunlar bos ıs dıyen arkadaslara da katılmıyorum unutmayın kı edıson ampul u bulmadan once bu konu ıle ılgılı 2000 deney yapmıstır ona da etrafındakıler bos ıslerle ugrastıgını solerken o ben bos ıslerle ugrasmadım ampul yapamamanın 2000 younu buldum demıstır.....

butun sorulara cvp verılır hıc soru sorulmaz!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hojam paylaşım güsell.. gündeme getirdiğin için thanks...Nostaji rüzgarına devamm.. :)

__ExTrEmE__ kardeşim edison ampul bulmak için uğraşmış sen ise zaman öldürmekten başka bişi yapmıyosun kii... ve bişi içinde çabalamıyorsun... :D yanii bende senin gibi üşenmeden okudum ama okuduğum şeyleri ampul veya başka bişey icat etmek amacı ile okumadım.. okumamın sebebi her ne kadar genel-kültür, ekstra bilgi gibi bahanelere bağlasamda... gerçek olan sadece daha önemli bi sürü şey varken zaman öldürdüğümdür...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 4434 Toplam Mesaj: 13