Bunu Açıklayabilecek Olan Var Mı?
-
hakkaten açıklanacak bi b.ku da yokmuş. o nasıl bişey lan öle????
-
Birinci deney heralde bir gaz yardımıyla cisimleri birbirne değdirmiyor ama yinede bir hilebazlık vardır.
Balonda ise anlaşılan o ki orası uzay misali yer çekimi az olan bir yeri gösteriyor. -
alın size ufo mantığı :)
-
ibnelik felan yok meissner efekti bunun adı. süper iletkenler soğukta manyetik dalgayı sıfırlayıcı etkide bulunuyolar yani şöyle
ordaki mıktanısın kuzey kutbu aşşadayken süperiletken maddede yukarı tarafını kuzey kutbuna çeviriyo ve aynı şiddette verdiği için havada asılı kalıyo
güney yaparsanız da güney gibi davranıyo dolayısıyla yön farketmiyor. -
adam resmen fizik kurallarının a.ına koydu=)
-
dai şöyle bişi olarbilir eleman o siyah madde nin üzerine bir sıvı döküyor sğuk bişi olduğu buhardan belli(şimdi diyeceksin ne alaka buhara bakarsan aşğıya akıyor yani havadan ağır bu ne demek o ortam (sıvının olduğu yerde hava soğumuştur ve yoğunlaşmıştır yoğunlaştığı içinde byaz gözükür ) o sıvı büyük ihtimal sını azottur neyse benim aklıma böle bişi geldi şimdi o siyah madde belli bir ısıya sahip olduğunda bir özellik kazanıyordu ne gibi bir özellik mesela garip bir olay gösteriyordur mesafeye kadar + belli bir mesafeden sonra - yük gibim davranıyordur
o yuvarlak metal + yüklüdür 3 cm ye kadar + 3cm den sonra - yük gibi davranıyordur -
Mesaj Kara_Mc tarafindan 20 Haziran 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
adam resmen fizik kurallarının a.ına koydu=)
--------------------------------------------
dai bence bunun kendisi fizik kuralı
Mesaj karem tarafindan 20 Haziran 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
Birinci deney heralde bir gaz yardımıyla cisimleri birbirne değdirmiyor ama yinede bir hilebazlık vardır. Balonda ise anlaşılan o ki orası uzay misali yer çekimi az olan bir yeri gösteriyor.
----------------------------------
dai o balon olayı öyle değildir normal dünyada yapılmıştır senin izlediğin video saniye de 24 resim gösteriyor değilmi o video yu çekerken saniyye 500 resim çekmişlerdir ve normal hızla oynattığında (saniyede 24 resim) o görüntü çıkmıştır -
sau_nightmare gönderdiği güzeldi ama zumzuk'ü de es geçmemek lazım =-)
-
yaw ben izleyemiorum bu resimvideo.com daki dallamaları
-
ben bu olayı 2003 yılında bir bilim Teknik dergisinde okumuştum. 19 yaşındayım 1999 yılından beri biltek alıyoz aslında ben arka tarafındaki sorular için alıyodum, soruları Emrehan Halıcı hazırlamaya başlayınca dergi almayı bıraktım. her neyse biltek okuyan varsa bu tür şeylere pek şaşırmazlar.
Toplam Hit: 4445 Toplam Mesaj: 29