Bunu Kendilerine Nasıl Yapıyorlar? (+21) « Cidden Sakat Vidyo Kaldıramayanlar Yaklaşmasın!
-
Bunu lisedeyken izlemiştim :| Lan benimki ufak milletin uzun kesmeye çalışıyor diyodum :\ Evet çok iyi hatırlıyom.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bunu lisedeyken izlemiştim :| Lan benimki ufak milletin uzun kesmeye çalışıyor diyodum :\ Evet çok iyi hatırlıyom.
-----------------------------
:D -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bunu lisedeyken izlemiştim :| Lan benimki ufak milletin uzun kesmeye çalışıyor diyodum :\ Evet çok iyi hatırlıyom.
-----------------------------Sen ve Yorumlarında Olmasa Halimiz niceydi be hayvancığım. :)
-
Hep merak etmişimdir içini. Arkadaşa derdim içine kamera soksak baksak ne var ne yok diye :D
Vallahi sağol. Yıllarıdr bu videoyu bekliyodum. Müthiş güzel bi videoydu. Ama benim aklıma şimdi daha mazoşist bi olay geldi. Şimdi mesela..
O şeyin..Yani erkek şeyinin :D Her yerine delikler açsalar. Sorada boşalırken deliklerden kevgir gibi aksa ne güzel bi görüntü olur yaa :D :D
-
Eklemeden duramayacağım o kolonya + masturbasyon süper buluşmuş :d insan bu kadar mallaşır.
-
iiiiiieeeeeeyyyyyy öööööaarghh (bilimum kusma efektleri)
allah belanızı versin iğrençsiniz ibneler
edit : zchan seni seviyoruz :D -
amcukağızlı bunlar ya :/
-
nasıl merak ettım ama bazı arkdaslar ızlemeyın cok sey kazanırsınız dıyo
ama her an ızleyebılırım şimdi netım fln koopsa ne guzel olurdu
-
Tadı damağınızda mı nerenizde kaldıysa artık şu iki sahneyi de eklemeyi kendime insanlık görevi ediniyorum :)
http://www.muchosucko.com/show/bme_pain_olympics_finalists-26629/search
Şaka lan izlemeyin ha sakın :)
-
deyim yerindeyse derim ben..
Sike sürülecek akıl yok bunlarda...