Bunu Nasıl Yapıyorlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:)) mawi kara azıcık düşün be arkadasım bak simdi sen iki tane nickle  girmissin :)  iki nicklede 3 hatuna yazmıssın :) ehehehe artı +b mode yi merlyn kendisi atmaz merlynin kendi bad nick listesinde sakso gay top ibne gibi cümleler vardı auto atar ama sacma bisi o onu nasil yapiyorlar biliyormusun

proxy ile yapiyorlar ip ile sen nasil kendi ipinden 2 giriş yapiyorsun o adamlarda proxy ip bulup aynı sen nasil giriyorsan mynete

onlarda spcrit e /firewall On 225.656.232.75 yapiyorlar bu ip le mynete girip /nick İbnee_altan yapiyorlar :)

sonra /j myneT_antalya kanalda zati op görürse atar bu arada o ibne dedikleri altan grup operidir :) benim çömezim yani en son mynete bakan mekanik, ircpolice, birde orlando vardı. o saldırı felan deiiL

Sen PiscopaT zamanını görmemişssin biz server a girdiğimizde hubları kitler serveri düşürürdük :) lamerce bishi o takma kafan a :)

Angaralıyız Laa....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

soldan 3.üyüm abi 18 yaşındayım düşermi banada? bişler 

-----------------------------

La msne yazmışın tektanem felan fistan halen mi kız arion :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

proxy olayı caney..

edit: bazı win programları oluyo eskiden proxy sitelerinden alıp abuk abuk proxy listeleri ve nick listeleri yapıyoduk hatta en son latent diye bi elemanın böyle bi şeyi vardı o çıktı irci bıraktım.. mynetin oplarına ana avrat kayanlara bi çözüm bulamamış anlaşılan :) hellboy vardı onu bulursan slm söyle ayrıca :) ve daha sayamadığımniceirc dostuma ;) çok eğlenceliydi ehehe

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek
    konuyu açan arkadaş toshiba kullanıyor.alakasız oldu ama söyliyeyim dedim :) 

Naber lan filozoflar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mack
    Mack's avatar
    Erkek

özellikle 4eye ve diğer konu dışı yazan kişicikleri kınıyorum...

daha gelişme aşamasındasınız sanırım...

Toplam Hit: 14552 Toplam Mesaj: 16