folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bunu Normal Bir İnsan Yapamaz ( Kafatası Paramparça)

Bunu Normal Bir İnsan Yapamaz ( Kafatası Paramparça)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bassicam
    bassicam's avatar
    Erkek
    izlemedim walla.izlemeyide düşünmüyorum.yok ırak a girmişler cocuk öldürüyorlar.yok bilmemne.ya kardeşim filistindede ölüyor çocuklar.ama adamlar sapanla dahi olsa sawaşıyorlar kendilerini savunuyorlar.sen amerikalılar ülkene girerken otur alkışla ondan sonra orada bulunan gazetecilerin,ekmeği peşinde koşan kamyoncuların kafasını kes.Bahanen hazır amerika ülkeme saldırdı.bırak ya böyle it gibi saklancağına şerefinle ölseydin bunlar olmazdı.Bakın çeçenlerinde war böyle videoları ama sadece rus askeri kesiyorlar.savunmasız gazeteci weya işçileri değil.o yüzden bu haltları yiyenler korkak köpeklerden başka birşey değil.

need the end to set me free
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Aynen sana katılıyorum, vede bu filmi seyretmekte istemiyorum, insanlık dışı irenç şeyler yapıyorlar, Allahın karşısına nasıl çıkacaklar bunlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    islam
    islam's avatar
    Erkek
    film silinmiş dio olmuyo indirilmiyo bi bakın bidaha

ölüm ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir,başka bişey değil
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    http://www.ogrish.com/  bu adresten indirebilirsiniz daha ilginçleri var adamlar sokakta kesiyor kelleri birda gözleri bağlı olmadan kesilen vatandaşın gözlerine bakarsanız ne hissetiğini daha iyi anlaşılıyor birde iki kişi kesecekler biri diğerini kesilirken izliyor onunda yüz ifadesi çok garip sonra kendisi kesilirken gıkı çıkmıyor  adam pisikolojik olarak hazırlanmış kesilmeye

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bassicam bunu yazdı:

izlemedim walla.izlemeyide düşünmüyorum.yok ırak a girmişler cocuk öldürüyorlar.yok bilmemne.ya kardeşim filistindede ölüyor çocuklar.ama adamlar sapanla dahi olsa sawaşıyorlar kendilerini savunuyorlar.sen amerikalılar ülkene girerken otur alkışla ondan sonra orada bulunan gazetecilerin,ekmeği peşinde koşan kamyoncuların kafasını kes.Bahanen hazır amerika ülkeme saldırdı.bırak ya böyle it gibi saklancağına şerefinle ölseydin bunlar olmazdı.Bakın çeçenlerinde war böyle videoları ama sadece rus askeri kesiyorlar.savunmasız gazeteci weya işçileri değil.o yüzden bu haltları yiyenler korkak köpeklerden başka birşey değil.

bu adamlar kalabalık bir teşkilat değil bu adamların gerilla saaşı yapacak gücü olsaydı yaparlardı buna kimsenin kuşkusu olmasın ama mantıklı davranıp az adamla çok iş yapmayı planladılar öldürdükleri kişilerin kimlikleri bize saçma gelebilir ama onlara göre bir mantıklı sebebi vardır. canlı bomba olup cephaneliğe kamyonetle dalan adama korkak köpek demek saçmalıkdır bana kalırsa şehir savaşlarının kılıfını değiştirecek farklı bi stratejiye sahip bir savaş oldu amerikanın basın organlarını kullanarak yapdığı savaşdan çok daha haklı konumdalar bize uzak dursunlarda kesip biçsinler diyesim geliyo...

bu adamların yapdıkları bize niye ters geliyo çünki günümüz devletleri fransız ihtilalinden sonra sınıtlarını milliyetçiliğe göre kurdu ancak araplar hala dini düzendeler türkiyede vatan aşkı için savaşan varsa onlarda din için savaşan var kimin yönettiği pekde siklerinde değil (zamanında yönetenlerin bunları domaltmalarından kaynaklanıyo) yinede içlerindeki savunan tek teşkilat el kaidedir sonuç olarak bu adamlar benim gözümde en milliyetçi adamlardır ne kadar şerefli savaşdıkları tartışılır ama bunada o adamların imkanlarını düşünerek karar verin

Toplam Hit: 8269 Toplam Mesaj: 27