Bunu Yaparsam Google Banlarmı
-
Selamun aleyküm ;
konu başlığını farklı yaptım neden derseniz vbulletin hakkında sorum olucanca kimse cevap vermiyor hit 25 di bi önceki konumda
şimdi demek istediğim vbulletin rss feed botlarını aktif edince google banlarmı böyle birşey varmı...
-
Tahribattan ban yemen daha yakın,
-
banlanırsın hocam.
en azından bi ceza alırsın :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
banlanırsın hocam.
-----------------------------neden
-
Şikayet olursa veya kazanç artınca banlanma ihtimali yüksek. Otomatik içerik oluşturulan Mfa sitelere iyi gözle bakılmıyor. Banlanıyorlar. Eğer forumun yarısından çoğu bu tür içerikse "Reklam verenlerin haklarını korumak" adına ban gelmesi muhtemel.
-
Trzes bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
banlanırsın hocam.
-----------------------------neden
-----------------------------Tahribat icin konusuyorum ben :)
-
vbulletin rss botlarının google için bi hayrı yok. 1.000.000 online üye de yapsan Google sana verdiği linkin tıklanma oranına bakar. Bunun dışında farklı şeyler yaparsan kızabilir tabi sana (:
-
hoca cin olmadan adam çarpma ;)
-
Thelordmax bunu yazdı:
vbulletin rss botlarının google için bi hayrı yok. 1.000.000 online üye de yapsan Google sana verdiği linkin tıklanma oranına bakar. Bunun dışında farklı şeyler yaparsan kızabilir tabi sana (:
-----------------------------yani bot eklemeyle herhangi bir sorun olmaz deilmi
-
Google, tahribat.com'un banlama işlerine karışmıyor ki..
(tahribat için konuşuyorum ben)
-
Google dan banlanman diye bişey sözkonusu olmaz ama filtreye girersin. hedef kelimelerinde geri planda yer alırsın. Google için özgün içerik önemlidir.