folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bunu Yazılımla Nasıl Yaparım? Neyi Araştırmam Lazım?

Bunu Yazılımla Nasıl Yaparım? Neyi Araştırmam Lazım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler!

Sadece unity gibi düşünmemek açısından başka bir örnek vermek istyorum.

Videolarla uğraşmayı seven birisiniz ve elinizde 10.000 video olsun. Bu videoların başına kısa bir intro ekleyip yeniden kaydetmek istiyorsunuz.

Bunu en kolay Microsoft Movie Maker programına ekleyip birleştirerek yapabilirsiniz. Ancak bir iki on derken rakam 10.000 ler olduğunda bunu programla yazmak istediniz.

Manuel yaptığınız bu adımları C# kullanarak otomatize ederek yapmak istiyorsunuz. Belki videoya başka bir video eklemek için C# da library vardır ancak BURADA YAPMAK İSTEDİĞİM MOVIE MAIKER i kullanarak bu işlemi yapmak.

Yani yazılan diğer bir uygulama manuel yaptığınız işlemleri -bu işlemler hep aynı olduğu için- otomatize şekilde kendisi yapacak. BÖYLE BİR ŞEYİ YAPMAK NASIL MÜMKÜN OLABİLİR?

Gerçek problemde şu:

Elimde devamlı artan image target lar var. Bu image target ları 3D görüntüler ile AR uygulaması için birleştirmem gerekiyor. Bunh manuel olarak şöyle yapıyorum. Image yi alıyorum 3D ögeyi alıyorum. Bunları vuforia da birleştirip export ediyorum. AMA BEN İSTİYORUM Kİ,

BIR FORM UYGULAMASI OLSUN.

IMAGE TARGETLARI ALSIN

KARŞILIĞNDAKİ 3D OGEYI ALSIN

TAMAM A TIKLAYINCA IMAGE ILE 3D BIRLESSIN BANA BIR EXPORT VERSIN.

Api si varsa kolay. AMA HER UYGULAMA İÇİN API BULAMAYIZ SONUCTA.

BU NEDENLE HANGI PROGRAM OLURSA OLSUN TIKLAYARAK YAPTIĞIM İŞLEMLERİ SIRASIYLA BIR PROGRAM ARACILIĞI İLE YAPMAM MUMKUN DEĞİL MIDIR?

Teşekkürler.

Video ile yıllar önce uğraşmayı bıraktım ama virtualdub vardı sanırım, konsoldan komut veriliyormuydu neydi.. :)

Yap bir bat dosyası, birleştirme komutunu tüm dosyalar için çalıştırsın, oh mis

------------

Hepsine hükmedecek tek yüzüğü arıyorsan:

Autoit

NoktaliVirgul tarafından 31/Ağu/18 09:06 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Autoit bende merak ettim. Türkçe guzel döküman varmıdır

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Autoit i Araştıracağım teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Konu hakkinda cok derin bilgiye sahip degilim ama API olan bir cihazi programlarken, API ini kullanmadan direk DLL dosyasini kullanarak python da programlamistim. API'dan da hizli olmustu.

Dolayisiyla DLL ini yazabilirsen, galiba olur. DLL nasil yazilir, uzun zaman alir mi, hicbir bilgim yok.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 2876 Toplam Mesaj: 15
standartlaştırma