Bunun Adı Ne!?
-
Arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım. Bi kız vardı. 8. sınıf bittiğinde yollarımızı ayırdık. 8. sınıfta çıkmıştıkda. 8. sınıf bitti biteli hep onu aradım. 4 sene bıkmadan aradım o kızı. Buldum. Telefonunu buldum aslında. Mesaj çektim biraz tepki gösterdi. Sonra aradım. Uzunca konuştuktan sonra buluşma ayarladım hiç düşünmeden tamam buluşalım dedi. 1 Hafta sonra buluşacaktık. Her dk birbirmize çağrı atıyorduk. Artık onunda beni sevdiğinden şüphem kalmamıştı. Tam buluşmaya 3 gün kalmışken bana mesaj attı. Dediki; bu günde çağrılarla geçti ama artık benden ne çağrı ne de mesaj bekleme k.i.b dedi. Ne kadar yalvarsam da yakarsamda fikrinden caydıramadım. Ben onu gerçekten sevmiştim. Bende zor durumdayım dedi, gitti!
-
yalan!!! üzgünüm ama oynamış seninle ilgiye ihtiyacı varmış bulmuş seni.sonrada bırakmış.üzülerek söylüyorum ama kızlarda bu huy vardır.sen onu hiç umursama kardeşim.unutmaya çalış.senin için en hayırlısı bu olur.
-
hoca unut sen onu o bunu yaptıktan sonra mümkün değil sana sadık olmaz,sen onu ikna etsen bile o yine sana yamuk yapar,sadık değil oyun oynuyo o senle.ondan hayır gelmez bak yukardaki kız da yazmış anlatmış zaten.
-
Nasıl yıkıldığımı anlatamam! Keşke unutabilsem...!
-
unut hoca keske unutabilsem diye bir şey yok :)
-
abi sen basta hata yapmıssın sevmeyeceksin.. kendini sevdireceksin o senin köpegin olsunn solayısıyla sadık olsun git de gitsin gel de gelsin:D:D:D:D
-
a) kızın bi ilişkisi vardı ve geçiçi olarak ayrılmıştı o sırada denk geldin tekrar barıştıklarında seni sittir etti.
B) Seni eskiden gerçekten çok seviodu hazır unutmuşken seni görüp tekrar canlanıcağından korktu ve buluşmak istemedi
c) arkadaşın dediği gibi ilgiye muhtaçtı geçti bitti gitti..
D) erkek arkadaşı vardı kıskandırmak için seni kullanmayı düşündü vazgeçti.
E) Hepsi
-
E) hepsi derim ben :(
-
agha simdi bende 8. sınıftakine msj atsam oda gelmez gecmis bitmis olay sonucta kızda haklı
-
Arkadaşlar ben çoktan unuttum hatta artık nefret bile ediyorum. Yardımlarınız içinde saolun
-
rica ederim :)
Toplam Hit: 3898 Toplam Mesaj: 30