Bunun Cinsi Nedir ? (Köpek)
-
Setere,golden,malağa benziyo yani kırma tespiti zor sokak köpeği diyelim.
-
Vay arkadaş bana da dogo kırması diye getirdiler :) Ama tatlı şerefsiz
-
Hocam dogo argentinle alakası yok hayvanın. Bildiğin sokak köpeği,çok güçlü ya da uzun olmasını filan bekleme. Yalnız sokak köpeklerinin daha dayanıklı olduğunu hatırlatmak isterim.
Hayvan biraz masum duruyor,ezilmiş gibi. İyi besle temizliğini yap bence çok iyi anlaşabileceğin bir arkadaş edinmiş olursun kendine. Müstakil ev olsa ben de baksam keşke köpek,çok istiyorum bir gün nasip olur inşallah. Bu arada para verip hayvan almak yerine sokakta ki hayvanlara bakın.
-
veterinere götür sor garantili cevap alırsın
hemde kontrollerini yaptırırsın sahipleneceksen.
-
hallederi_55 bunu yazdı
Hocam dogo argentinle alakası yok hayvanın. Bildiğin sokak köpeği,çok güçlü ya da uzun olmasını filan bekleme. Yalnız sokak köpeklerinin daha dayanıklı olduğunu hatırlatmak isterim.
Hayvan biraz masum duruyor,ezilmiş gibi. İyi besle temizliğini yap bence çok iyi anlaşabileceğin bir arkadaş edinmiş olursun kendine. Müstakil ev olsa ben de baksam keşke köpek,çok istiyorum bir gün nasip olur inşallah. Bu arada para verip hayvan almak yerine sokakta ki hayvanlara bakın.
Hocam için de parazit var çıkardı uzunca, karnı da şiş zaten yıkadım ek olarak da ayağına basamıyor veteriner de bugün kapalı.
-
mkyb bunu yazdı
Labrador-Golden kırması.
labrodor - golden - ingiliz pointer kırması gıbı kafanın yuvarlaklıgı pointerlarada benzıor
2fotodan yuz tıpı dogoya benzıyor ama 4. fotoda beagle a benzıyor kafa tıpı tabıkı de degıl.
bu rnekte dogo fılan olmaz.
golden lab dıyorum ama olmayada bıler baba tarafından labrodorluk varsa aktarmıs genlere ozellıklerı .
guzel kopek ama yemek ver kopege karnı cokmus hayvanın ayakları fılanbı temızle .guzel amatatlı kopek guzel olur dogoyla alakası yok .tatlı kopek
-
bence çok tatlı bir kırma cins köpek al evine sev besle memnun kalırsın :)
-
hipokondriyak bunu yazdımkyb bunu yazdı
Labrador-Golden kırması.
labrodor - golden - ingiliz pointer kırması gıbı kafanın yuvarlaklıgı pointerlarada benzıor
2fotodan yuz tıpı dogoya benzıyor ama 4. fotoda beagle a benzıyor kafa tıpı tabıkı de degıl.
bu rnekte dogo fılan olmaz.
golden lab dıyorum ama olmayada bıler baba tarafından labrodorluk varsa aktarmıs genlere ozellıklerı .
guzel kopek ama yemek ver kopege karnı cokmus hayvanın ayakları fılanbı temızle .guzel amatatlı kopek guzel olur dogoyla alakası yok .tatlı kopek
Yıkandım zaten hocam renk böyle güneşte. Bugün vet. Götürcem ayağına basamıyor ve için de parazit var. Umarım düzelir ırkını da sorucam bilir herhalde.
-
KaptaN bunu yazdı
Çok bakımsız kalmış hocam parazit var için de o yüzden çok zayıf deri kemikle yapışık birazda ondan pek belli olmuyor cinsi o yüzden paraziti atlatmadan eve alamam müstakil bahçe de.
-
AyTurk bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Çok bakımsız kalmış hocam parazit var için de o yüzden çok zayıf deri kemikle yapışık birazda ondan pek belli olmuyor cinsi o yüzden paraziti atlatmadan eve alamam müstakil bahçe de.
Hocam veterinere götürdüğünde zaten yaptıkları ilk iş iç parazit için bir hap yutturup dış parazit için de ensesine solüsyon damlatmak olacaktır. Daha sonra ilk dışkısıın yaptığında o parazitlerin hepsini atar kendine gelir hayvan. Ayağı için ise antibiyotik ve/veya krem verirler 1 haftaya düzelir.