folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunun Cinsi Nedir ? (Köpek)

Bunun Cinsi Nedir ? (Köpek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Setere,golden,malağa benziyo yani kırma tespiti zor sokak köpeği diyelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vay arkadaş bana da dogo kırması diye getirdiler :) Ama tatlı şerefsiz

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hocam dogo argentinle alakası yok hayvanın. Bildiğin sokak köpeği,çok güçlü ya da uzun olmasını filan bekleme. Yalnız sokak köpeklerinin daha dayanıklı olduğunu hatırlatmak isterim.

Hayvan biraz masum duruyor,ezilmiş gibi. İyi besle temizliğini yap bence çok iyi anlaşabileceğin bir arkadaş edinmiş olursun kendine. Müstakil ev olsa ben de baksam keşke köpek,çok istiyorum bir gün nasip olur inşallah.  Bu arada para verip hayvan almak yerine sokakta ki hayvanlara bakın.

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

veterinere götür sor garantili cevap alırsın

hemde kontrollerini yaptırırsın sahipleneceksen.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

Hocam dogo argentinle alakası yok hayvanın. Bildiğin sokak köpeği,çok güçlü ya da uzun olmasını filan bekleme. Yalnız sokak köpeklerinin daha dayanıklı olduğunu hatırlatmak isterim.

Hayvan biraz masum duruyor,ezilmiş gibi. İyi besle temizliğini yap bence çok iyi anlaşabileceğin bir arkadaş edinmiş olursun kendine. Müstakil ev olsa ben de baksam keşke köpek,çok istiyorum bir gün nasip olur inşallah.  Bu arada para verip hayvan almak yerine sokakta ki hayvanlara bakın.

Hocam için de parazit var çıkardı uzunca, karnı da şiş zaten yıkadım ek olarak da ayağına basamıyor veteriner de bugün kapalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Labrador-Golden kırması.

labrodor - golden - ingiliz pointer kırması gıbı kafanın yuvarlaklıgı pointerlarada benzıor

2fotodan yuz tıpı dogoya benzıyor ama 4. fotoda beagle a benzıyor kafa tıpı tabıkı de degıl. 

bu rnekte dogo fılan olmaz. 

golden lab dıyorum ama olmayada bıler baba tarafından labrodorluk varsa aktarmıs genlere ozellıklerı .

guzel kopek ama yemek ver kopege karnı cokmus hayvanın ayakları fılanbı temızle .guzel amatatlı kopek guzel olur dogoyla alakası yok .tatlı kopek 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bence çok tatlı bir kırma cins köpek al evine sev besle memnun kalırsın :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Labrador-Golden kırması.

labrodor - golden - ingiliz pointer kırması gıbı kafanın yuvarlaklıgı pointerlarada benzıor

2fotodan yuz tıpı dogoya benzıyor ama 4. fotoda beagle a benzıyor kafa tıpı tabıkı de degıl. 

bu rnekte dogo fılan olmaz. 

golden lab dıyorum ama olmayada bıler baba tarafından labrodorluk varsa aktarmıs genlere ozellıklerı .

guzel kopek ama yemek ver kopege karnı cokmus hayvanın ayakları fılanbı temızle .guzel amatatlı kopek guzel olur dogoyla alakası yok .tatlı kopek 

Yıkandım zaten hocam renk böyle güneşte. Bugün vet. Götürcem ayağına basamıyor ve için de parazit var. Umarım düzelir ırkını da sorucam bilir herhalde.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Çok bakımsız kalmış hocam parazit var için de o yüzden çok zayıf deri kemikle yapışık birazda ondan pek belli olmuyor cinsi o yüzden paraziti  atlatmadan eve alamam müstakil bahçe de.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    AyTurk bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Çok bakımsız kalmış hocam parazit var için de o yüzden çok zayıf deri kemikle yapışık birazda ondan pek belli olmuyor cinsi o yüzden paraziti  atlatmadan eve alamam müstakil bahçe de.

Hocam veterinere götürdüğünde zaten yaptıkları ilk iş iç parazit için bir hap yutturup dış parazit için de ensesine solüsyon damlatmak olacaktır. Daha sonra ilk dışkısıın yaptığında o parazitlerin hepsini atar kendine gelir hayvan. Ayağı için ise antibiyotik ve/veya krem verirler 1 haftaya düzelir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 6968 Toplam Mesaj: 45
köpek cinsi