Bunun İçin Ceza Alırmıyım Başına Gelen Varmı?
-
http://www.develi.bel.tr/ sitenin haber kısmına bi adayın propagandasını yaptım tabiki legal yollar degil siteyi yapanların salaklıgı işte bunun yüzünde beni bulabilirlermi hadi buldular ceza alırmıyım başına gelen oldumu?
-
Direk kendi ip adrsinle mi yaptın, eğer öyleyse neden bulamasınlar?
-
Hocam zannetmiyorum cok onemli degil gibi geldi bana ama bilmiorum yinede ...
-
Uğraşmazlar hocam yorum gibi küçük bi olayla eğer hakarete yönelik sözler kullanmadıysan bişey olmaz eğer kafan rahat değilse IP adresini değiştir bulamazlar ama aynı IP adresinle bağlanma ama bunlar küçük şeyler kafayı takma bişey olmaz
-
birşey yaparken sonucunu ya düşünmüyorsun..
yada hava civa
-
Akp Propagandası Yaptıysan Her Türlü Yırtarsın. Ama Mhp Veya Chp ise Ergenokana Kadar Yolun Var Demedi Deme :)
-
at kendini 7.kattann:D
-
savcılığa suç duyurusunda bulunurlarsa öttürürler kardeşim bunu bil zıt bir partinin proagandasını yaptıysan seçimde var partiye zarar vermek için savcılığa suç duyurunda bulunma ihtimalleri %80 sanırım geçmiş olsun 40 düşün 1 tart öyle söyle çok kötü duygudur zamanında bende çok öyle yapıp endişelenmiştim daha büyük işlerdi bir tanesinin hatta azun yalvarışlar sonucu avukattan dilekçeyi geri çektirdim ama şimdi akıllandım inşallah benim kadar şanslı olursun :)
-
$ikaet edilipte savcılığa fln gidilirse bulunur =) ister kendi ip den yap işleri istersen antartikadan döner gelir bulurlar.iş şikayet edilip edilmemekte biter |:
-
illegaliteye sevk etmek gibi olmasın ama bu işleri içerisinde kamera bulundurmayan internet kafelerden yapınız mümkünse internet kafe kalabalık olduğu zaman yapın yarım saat içinde terk edin :) sittin sene bulamazlar oturduğunuz makinada şahsi hiçbir şeyi açmayın yeter msn web vb
-
konuyu açan müridden ses çıkmıyor acep ülkeyimi terk etti :l
Toplam Hit: 4526 Toplam Mesaj: 12