folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Buraya Bir Bakın Yardıma İhtiyacım Var!

Buraya Bir Bakın Yardıma İhtiyacım Var!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

ii günler sevgili mürit hocalarım bizim akrabalardan birisinin bilgisayarına format atmışlar buna sormadan bu akrabanın da bilgisayarında manitanın fotoları vardı bunları geri getirme ihtimali varmı acaba?bazı şeyleri d ye atmışlar ama fotoları bulamamış ne diyorsunuz geri getirme durumu varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hocam eğer resimler fln c de ise birde üstüne windows kurulduysa cooook zor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek
    Bidiğim bi program vardı adını unuttum eğer hatırlarsam sana linkini verir.Pc ye format atılsa bile getiriyodu resim müzüi vs. bunu gibi şeyleri işte

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    hocam şimdi bi ihtimal var onlar çoğu şeyi zaten d ye yüklüyorla ama çoğu resim var formattan sonra onlar yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Spy-met bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bidiğim bi program vardı adını unuttum eğer hatırlarsam sana linkini verir.Pc ye format atılsa bile getiriyodu resim müzüi vs. bunu gibi şeyleri işte
    hocam hatırlamanı diliyorum çünkü bunu yaparsam akraba tarafından mükafatlandırılıcam arabayla turlatcak bulduğunda nasıl kullanıldığını anlatırsan sevinirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek

recovery my files dosya geri getirmede üstüne program tanımam format attık daha sonra recovery ile arattım ve buldu fotoları

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    genelde windowslar c de kurulu olur ve buna format atılır önemli olan hard diski ikiye bölmek çok iyi bir çözümdür eğer windowsun olduğu klasöre ise o fotolar bi de ona format atılıp yeni windows kurulduysa :D deneme bile derim ben geri getirmek için bilmem yanılıyormuyum :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    recover my files programını bende kullandım ;) gerçekten işe yarıyor.. tavsiye ederim..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    arkadaşlar denemediğim programı yazmam c ye format attım daha sonra tarattım fotolar ayrı  exe dosyaları ayrı world dosyaları ayrı ayrı çıkartıyo yaklaşık 2 saatte işlem tamam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    hocam eğer resimler fln c de ise birde üstüne windows kurulduysa cooook zor...

cahil cuhela ne olacak iste caponlar bi program yapmislar 10 format oncesine bile donebiliyormussun. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:
    hocam eğer resimler fln c de ise birde üstüne windows kurulduysa cooook zor...

cahil cuhela ne olacak iste caponlar bi program yapmislar 10 format oncesine bile donebiliyormussun. 

hocam programı biliyosan yazda yapalım işime gerek çünkü sonunda mükafatlandırılıcam diğer arkadaşlara thank you

Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 14