Buraya Bir Bakın Yardıma İhtiyacım Var!
-
ii günler sevgili mürit hocalarım bizim akrabalardan birisinin bilgisayarına format atmışlar buna sormadan bu akrabanın da bilgisayarında manitanın fotoları vardı bunları geri getirme ihtimali varmı acaba?bazı şeyleri d ye atmışlar ama fotoları bulamamış ne diyorsunuz geri getirme durumu varmı?
-
hocam eğer resimler fln c de ise birde üstüne windows kurulduysa cooook zor...
-
Bidiğim bi program vardı adını unuttum eğer hatırlarsam sana linkini verir.Pc ye format atılsa bile getiriyodu resim müzüi vs. bunu gibi şeyleri işte
-
hocam şimdi bi ihtimal var onlar çoğu şeyi zaten d ye yüklüyorla ama çoğu resim var formattan sonra onlar yok
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------
Bidiğim bi program vardı adını unuttum eğer hatırlarsam sana linkini verir.Pc ye format atılsa bile getiriyodu resim müzüi vs. bunu gibi şeyleri işte
hocam hatırlamanı diliyorum çünkü bunu yaparsam akraba tarafından mükafatlandırılıcam arabayla turlatcak bulduğunda nasıl kullanıldığını anlatırsan sevinirim -
recovery my files dosya geri getirmede üstüne program tanımam format attık daha sonra recovery ile arattım ve buldu fotoları
-
genelde windowslar c de kurulu olur ve buna format atılır önemli olan hard diski ikiye bölmek çok iyi bir çözümdür eğer windowsun olduğu klasöre ise o fotolar bi de ona format atılıp yeni windows kurulduysa :D deneme bile derim ben geri getirmek için bilmem yanılıyormuyum :D
-
recover my files programını bende kullandım ;) gerçekten işe yarıyor.. tavsiye ederim..
-
arkadaşlar denemediğim programı yazmam c ye format attım daha sonra tarattım fotolar ayrı exe dosyaları ayrı world dosyaları ayrı ayrı çıkartıyo yaklaşık 2 saatte işlem tamam
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------cahil cuhela ne olacak iste caponlar bi program yapmislar 10 format oncesine bile donebiliyormussun.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------cahil cuhela ne olacak iste caponlar bi program yapmislar 10 format oncesine bile donebiliyormussun.
hocam programı biliyosan yazda yapalım işime gerek çünkü sonunda mükafatlandırılıcam diğer arkadaşlara thank you